Всім привіт.достався мені мотор 1.3 МН хочу поставити собі замість свого НК.скиньте фотки або схеми по системі охолодження куда який патрубок йде.дякую
Непогано різницю в наших системах охолодження видно тут в екзісті Різниця в корпусах термостата, зверху для МН С-ма охолодження НК С-ма охолодження МН
в мене там є 2 датчики: 1. датчик температури ОР на приборку. 2. датчик температури ОР на "мозгі" інжектора.
в мене один синій,а другий чорний.а чого так один на приборку другий на мозги інжектора - це ж карбюратор?
Ну якщо залишаєш свій старий карбюратор то там лише один датчик температури на приборку + один термоклапан для включення підігріву впускного колектора (може ти його з датчиком перепутав).
Привіт всім! Сьогодні зранку завів авто ,через секунд 10 заглушив мотор,включився вентилятор.ВКлючаю запалювання викл. вентилятор,виключаю -вкл вентлятор,а двигун то холодний.ПОРАДЬТЕ ЧОСЬ,спасибі!
Да ...чудеса ... чого тілько не начитаєшся. Щось десь у тебе замикає, або датчик температури той що на радіаторі дивним чином поломався і працює навпаки... як холдний двигун то працює як горячий то не працює:D По любому починай з датчика на радіаторі і дротів на вентиляторі. Дивись чи там щось не відлетіло перетерлось і т.д. Якщо все добре то бери мультимір і вивчай як і коли 12 в попадає на датчик і вентилятор включаючи виключаючи запалення... як не вмієш то їдь до електрика.
ПРивіт! Сьогодні найшов причину,на моторі стоїть датчик зверху,зліва(помоєму датчик температури мотора)один чорний дріт,витянув вентилятор викл,цим дротом доторкаю на масу вкл вентилятор(двигун холодний).
Купив регулятор температури на радіатор,і поміняв швидкості на фішці.Тепер при 87 вкл 2-швидкість.негріється,ніби добре,але чи надого,я маю наувазі чи щось друге не поломиться,,,,,,,,,,,