ASUS P5B/ Intel Core2Duo 6300 1.86 Ghz/ 250 GB WD/1 GB DDRII RAM/LG DVD-RW SuperMulti/FDD Є також відокарта АТІ Х1300, але там накрився вентилятор, то без неї (або її окремо за 15 уо).
Системний блок значить з корпусом ще і БЖ? Якщо так, і все робоче реально то я б взяв, можете навіть на мене зарезервувати ))) Якраз потрібна була одна "конячка" додаткова, думав питати знайомих чи є щось б/у. А з відеокартою реально тільки з в вентиляторі проблема? Є зміст ьрати чи не варто паритися? Твого номеру телефону не бачу, тому лишаю свій - О98-О83-3334. Міг би навіть завтра-позавтру під'їхати і взяти.
Так. Весь системний в зборі. Що з відеокартою?... без вентилятора вона працює, якщо не давати навантаження, типу 3Д забавок (на таких зависає після пів години гри), то працює без глюків, можна пасивний радіатор туди поставити за 10-15 баксів, то проблем не буде. Тел. 067З71З559
Ок, тоді як я казав, зарезервуйте за мною будь-ласка (дзвонити зараз трохи запізно), а я завтра подзвоню і постараюся забрати. Щоби я вже чогось іншого не шукав.