Програмулька яка показує все про вашу машину вплоть до кожного гвинтика в малюнках, серійних номерах деталів і т.д.
Відповідь: Скачав ETKA 6 на російській мові, маячте кому треба скільки займає? пиши на ДВД мені, як запишеш стукни аську я зразу заберу.
Відповідь: Скачав ETKA 6 на російській мові, маячте кому треба шо ок? кажи кіко важить та фігня? На флешку 4 Гб влізе?
Відповідь: Скачав ETKA 6 на російській мові, маячте кому треба а на переносний винт 80Гб влізе? Га? І я хочу цю програму.
Відповідь: Скачав ETKA 6 на російській мові, маячте кому треба Давно уже є ЕТКА 7, також на рос мові.
Відповідь: Скачав ETKA 6 на російській мові, маячте кому треба Може би хто ссилочку скинув :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Скачав ETKA 6 на російській мові, маячте кому треба ETKA 7 (на русском включительно) + куча апдейтов есть на torrents.ru Если надо могу скачать (весит 1.94 Гб) + закатать на ДВД.
Відповідь: Скачав ETKA 6 на російській мові, маячте кому треба 702 M Ця шо скачав знає про машини до 2002 року. Можна апдейтити. Давайте мені флешки я катну, бо то на роботі а записувати диски тута троха проблемно. Або принесу додому і запишу зо 10 дисків. Ок. На найближчому зїзді спробую то всім роздати. Потреба в новішій версії тільки для тих людей в кого тачки після 2002 року. Тоді качайте 7 або апдейтіть цю.
Відповідь: Скачав ETKA 6 на російській мові, маячте кому треба Хочу собі таку приблуду. Допоможіть!!!
Відповідь: Скачав ETKA 6 на російській мові, маячте кому треба Ок, закину сегодня на ночь на закачку. Завтра думаю можно будет забрать ;-)
Відповідь: Скачав ETKA 6 на російській мові, маячте кому треба А мені на Запоріжжя хто небуть відішліть!!!!
Відповідь: Скачав ETKA 6 на російській мові, маячте кому треба Маю сьому, російську, фолькси і ауді, два гіга... Можу закатати, а можу і закинути ісошку на фтп, кому треба кажіть
Відповідь: Скачав ETKA 6 на російській мові, маячте кому треба Залий мені на двд в обмін на чисту. І візьми завтра на зїзд.