Скачуть холості оберти гольф2.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Nazariy, 1 сер 2010.

1. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    Паціент гольф2 мотор RP.
    Завожу, іду все гуд. Тільки час від часу холостий хід стає рівно 2тис.
    Заглушив і завів знову норма, правда буває декілька раз тре глушити.
    Якщо неглушити їду пару хвилин і знов норма.
    Підкажіть в чому може бути проблема.

2. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Мотор то добре....
    Яка паливна система ????

3. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    моноінжектор

4. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    У тебя компьютер есть???

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Причин може бути багато. але найперше треба шукати підсос повітря. Подивись гумову прокладку під моноголовкою... то слабе місце... передивись всі вакумні і повітряні шланги. Так виглядає що в тебе десь є дірка, або тріщина яка під час роботи двигуна або відкривається або закривається (від вібрації

6. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    компютер звісно є, як без нього моноінж працюватиме.
    на рахунок підсосу повітря, обороти би плавали, а в мене тупо стають 2 тисячі, ні менше ні більше,і без різниці чи мотор холодний чи нарітий

Останнє редагування: 2 сер 2010
  7. kym

kym Аксакал

a 100
    Не обовязково би плавали. Десь поступає необліковане повітря і контроллер добавляє бензину і обороти виросли...

8. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    підсмоктування повітря виключаю на 90 %.
    стою на місці глушу і завожу і все гуд. Впринципі можливо коли завожу стартером мотор вібрує ,але не настільки.
    по специфіці соєї роботи їджу по дуже хреновим дорогам і дуже багато, такого може небути цілий день, а буває що раз за разом і навіть коли по місті в корках тягнуся.

9. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Привіт всім хто на форумі!Сьогодні поміняв прокладку резинову що під карбом 2е3. Взяв таки рідну на шроті. Заводжу машину і пропав ХХ. Почистив жикльор ХХ незмінилос нічого. Незнаю що робити далі.підскажіть хто що знає. До заміни прокладки ХХ був але нестабільний бо сосало повітря.

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Треба повністю перерегулювати .... ти забрав необліковане повітря і в суміші є забагато бензини... зменьшуй бензин

11. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Я регулював карб коли поставив нову прокладку фірми ВАГ. Я не думаю що воно могло розругулюватись

12. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Проблема вирішена наступним чином, Зняв прокладку знову і намастив герметиком між нею і впускним колектором і між нею і карбом, заводжу машину ХХ як книжка пише. Висновок такий, прокладка не нова тому і резина на ній задубіла і десь підсасувала повітря...

13. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Сьогодні появилася аналогічна прблема. після поїздки 20 км, ні з того ні з сього почали плавати холості оберти в межах 950-450-850-600-1000. Приїхав в гараж, зняв, розібрав, карбюратор, продув всі жикльори і всі отвори, на вигляд все ніби нормально. Клапан холостого ходу працює при подачі живлення, свічки всі робочі, біло червоного кольору. Резинова прокладка, що між колектором і карбюратором, на вигдяд нормальна, надривів немає. Усі вакумні шланги в хорошому стані. Зібрав усе назад а ситуація майже не змінилася. В принципі стало трохи краще оберти плавають 650-950. Все що описане вище в темі перевірив, а результату нема. куди ще дивитись і де шукати проблему???
    Таке враження що бензин нерівномірно поступає в циліндри, або карбюратор уже доживає своє... До цього часу проблем я з ним не мав, розхід по місту 7,5-8 л був. Можливо проблема десь в електриці, можливо комутатор модає направильні імпульси??? Допоможіть вирішити дану проблему...

14. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    Хоч в мене інжектор але прчина гуляння обертів виявилась у окисленні контактів датчика холла. Так само може глянь спочатку в якому стані електроклапан холотого та датчика холла (якщо він є). І ще, бувають проблеми із високовольтними проводами. Біля свічок на проводах можуть буду залізні каконечники - вони можуть пробивати на масу, мені їх відразу викинули.

15. Yur

Yur Місцевий

Електроклапан робочий, продутий. Датчик хола ніби теж в нормальному стані оглянутий візуально... провода теж, током не бються (спокійно тримаю рукою), теж спочатку думав що можуть пробивати на масу.. Я вже не знаю де шукати... Допоможіть бо машину потрібно на кожен день, а майстів толкових нема...
    п.с. Зранку коли холодна, холості коливаються в межах 50 об тобто 950-800-950, а нагрівається до 80 починається кардибалет....

16. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Підігрів повітря що поступає в карбюратор працює нормально (мається на увазі від випускного колектора)? Зараз така погода зранку що може утворюватися наліт (іній) на карбі (температура трохи вище нуля і велика вологість повітря).

17. Yur

Yur Місцевий

Так підігрів робочий, уже перевіряв... Але навіть якщо і так, то я ж вище написав, що при холодній 40-50С оберти більш менш однакові, а коли уже прогріється то обегти нестабільні. Можливо я не розумію принципу то проясніть..

18. Yur

Yur Місцевий

Проблему вирішили. Усім дякую хто "допоміг" у швидкому вирішенні проблеми!!!!

19. kym

kym Аксакал

a 100
    Ти б написав що було......щоб інші знали... може поломка типова.

20. Yur

Yur Місцевий

а правда цікаво..... От так дочекаєшся швидкої допомоги тут як і я дочекався... кому ти потрібний зі своїми проблемами, треба тобі то шукай собі, поїдь до карюраторщика, який тобі скаже "нада чистить раз в год карбюратор", а потім "ищи електрика ето не в карбюраторе дело". Електрик тебе відправить до моториста і так по кругу! Заодно ще не один раз переглянеш того карбюратора, голову "поламай" трохи і обовязково знайдеш!! А їхати то треба терміново, як я і писав вище,
    ...

п.с. знаю, що зараз полетять каміння в мій город, але перечитуючи теми, скаладються деякі думки про клуб.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)