Скільки коштує Гольф 2 1987 рв

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем diesel757, 16 лис 2013.

1. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    не в обіду, але саме через таких як Ви, ціни на авто, як в тих пабліках: "... ты просто космос!!!!"
    А чого 4100, а не 5500?
    Нафіга пхати ту ціну за таку машину на авто.ріа і думати-гадати, може якийсь ЛОХ подзвонить і купить........ а інший "кльовий чувак" відкриє той авто.ріа і буде переконувати, що дешевше не дасть, бо там в ціні стоять.
    Брєд і ще раз бред. Можете мене банити.... чи скаржитись адміну.
    Та краще ще 4 куска доложити і взяти 4-го гольфа, хібе нє?
    Як, мля, 1,3 мотор, а ціна космос?, Га?
    Від 5-го Плюс треба поставити і пропихати за 4900.
    а тут вопрос-ответ: а неідеально функціонує - це як? таке може бути? судячи з допису, роблю висновок, що так..... хоча, для прикладу полубеременна буває?
    Коли? Вчора? 10 років тому?
    краще напиши, з якого року машина перебуває в Україні.
    щоб не запитувати розшифровку тієї фрази, напишу No coments, п/с/ там шо рідне масло? з 1987р.?
    скан.копію сервісної книжки пліз! (дядя Вася - не рахується!)
    звідки така впевненість? або - на протязі якого часу не потребує?
    ну це ващє, із міра фантастікі..... рідна ходова, но!, но перебрана. Я теж в себе перебирав: зовнішні гранати (кулаки) зняв, помив в уайт-спіріті, змастив ШРУСом, і поміняв місцями (праву - ліву), щоби не хрустіло.

Отож, роблю висновок, що продавець машину не хоче продавати, а оголошення кинув так, ПРОСТО ТАК, а вдруг хтось поведеться.... шо нє?

П/С/ теж катаюсь на Г-2!!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Тому що деякі люди не мають 5 щоб купити Г3. А 4 багато хто реально готовий викласти лиш би машина була впоряді.
    Так конєчно краще.
    Ваг спорт в гарному стані не коштують 100 грн, а при їзді реально рішають. Ти якийсь обозльонний.
    Це коли ти скло піднімаєш а воно напівдорозі застрягає і треба другою рукою поправляти щоб пішло далі.
    при чом тут рідне масло. Друг купив Г3. через 200 км в коробці впав рівень масла. Замінили сальник, тепер масла не бере.
    На даний момент.
    Друже, ну рідне мають на увазі фари, капот , руль, магнітолу. А розхідники якими являється масло коробки, ходовка, ремені - конєчно мінялись.

Темі ап

3. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А Sasa і Lemberger це одна особа, чи просто у двох є вигода від продажу даного авто?))))
    Хай буде ап)

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    А тобі є якась вигода в кожну тему з продажів зайти, написати щопопало і сказати ТЕМІАП?

5. WANTED

WANTED Місцевий

не в кожну, а у двох лише, в одній поставив питання, а в іншій пожартував і щоб від мого допису не віяло негативом до автора, то хоч зроблю невеличку послугу у вигляді апу, довше висять нові дописи, більше народу бачить тему, а отже пасивна реклама.
    Та і не я один апаю)
    І щось Ви дуже нервуєте, як допис стосується продажі, або критики даного авто, щось тут мутно)

6. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    просто критика не дуже конструктивна. Машина в нормальному стані, це по фото видно, щоб довести її до такого потрібно вкласти гроші, звідси така ціна. Не влаштовує такий варіант купуйте грата за дешево і вкладайте. Це вийде дорожче 100%. От ви wanted за скільки купили авто і скільки уже вклали, якщо не секрети.

7. WANTED

WANTED Місцевий

Я взагалі не критикую, просто дивно, одна людина продає авто і від першого посту жодного допису, а інша вроді і немає ніякого відношення до авто, а так захищає.
    Не секрет звісно. За 3к купив, вже як мінімум вкладено 1000 а то більше, не рахуючи власного часу і праці (оціню десь так в 700 у.о. як мінімум), роботи ще залишилось не мало... і це ще я не малював! А треба. Ну в мене не був вже такий аж надто грат, за такі гроші машина була на ходу, все працювало, окрім забитого жиклера в карбі, просто мені так не подобалось, тому переробляв все на свій лад. Купити грата і вкладати діло 100% не вигідне, треба бути помішаним фанатом, щоб таке робити, я якраз такий... Я поважаю людей, які стежать за своїм авто і захоплююсь автами, які в не молодому віці ще дають фору новішим.
    я б сказав 150-200 і то буде правда

8. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Роман ! dіеsеl757 !
    Ти напевно забагато випив "Kruśovice" !
    Я ту машину бачив вживу ! Правильно продавець її цінить ! 4100 ! За 3700-3800 має піти. Авто добре збережене і доглянуте.
    Натомість ціна твоєї машини, Роман, реально не більше 2000 !
    Тому, Романе, скажи : заздриш ?

9. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    А, ще забув дописати !
    В цього ж продавця є ще на продаж ВМW Е 34 - в музейно-колекційному стані, я коли побачив - то щелепа відвисла !

Отже, продавець цього Гольф 2 реально знає толк в автомобілях, доглядає їх ретельно, тому, я б особисто, звернув увагу на цю машинку.

10. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Ціну можна будь яку ставити, ніхто не забороняє, але є такі моменти:
    1) старий карб ще й потужність 1.3 не ахти
    2) 2 дверей
    3) незаводський люк (добре, якщо не тече)
    4) зараз на такі старі машини за такі ціни ніхто не подивиться, ажіотаж і попит на г2 вже давно пройшов, вже не 2001))) памятаю, як ціни в 2001-2002 роках на г2 доходили до 6000 доларів)))

Плюс цієї машин, це хіба що вона в рідній фарбі, з фоток доглянутою виглядає, якщо її справді не товкли зі всіх боків.

Але дивлячись обєктивно і з повагою до Г2 , але враховуючи вік майже 27 років давати більше 2,5-3к небачу змісту. Вона все одно буде постійно потребувати вкладень, і не повірю, що 90% обладнання на ній замінено, або майже нове (інакше писати "не потребує капіталовкладень" немає змісту).
    Це моя думка :) а автору теми бажаю вдало продати. Ціни на ринку всеодно диктує попит =)

Останнє редагування: 17 лис 2013
  11. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    На сьогоднішній день реальна ринкова продажна ціна за доглянутий +/- Гольф 2 коливається в межах 3-4 тис. $
    Наведіть мені хтось приклад достойної альтернативи за ці ж гроші.

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ага, покажіть мені Г2 якого можна купити за 2.5 і при тому шпакльовка не відвалюється кілограмами прикриваючи наскрізні дири. Я б хотів вірити що в нас можна таке купити, але не вірю, і навряд чи мене хтось фактами переконає в протилежному.

13. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Во-во, правильно Sаsа пише.

14. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    в нас як каже векслер, хто хоче так і робить , розумію що декого обурює така ціна але якщо вона диктована більшістю тут нічого непоробиш таке у нас суспільство

+ згадайде про утилізаційний збір який і вплинув частково на ціну

просто скажу що ід.стан відносне понятьття , я також у свій час купив 80 б2 в ід. стані як було описано але яке здивування було коли передні втулки стаб. були від джигуля як і задній глушак одним словом ауді аля жигулі

і ще одне в нас хороші машини нечасто продають а як продають ставлять вищу ціну

але як на мене гольфи жорсті машини на наші дороги і без обезшумки їзда некомфортна якіб примочки там не стояли

15. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Шукаю собі Саddу, і мене також "обурює" ціна на них. Ну реально, щось достойне від 12тис.$
    Але що зробиш, такі реалії українського автомобільного ринку.

16. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Ура! Темі АПпусік!
    Так, мене обурила ціна, але нехай хлопака продає.
    І чим більше буде людей, які будуть виставляти ціни "з неба", чим більше буде перекупщиків, котрі кажуть при продажі: "а ти глянь на авто.ріа, я вообще дешевше даю!"
    Нехай автор реально докаже, що той г2 вартий уваги, і тоді тому г2 - ціни не буде (в хорошому розумінні).
    Блін, а хтось звертав увагу, скільки ту тему вже переглянуло люду? (за столь короткий час). А це чому? Та тому що всім треба зрЄлІщ, Шкандалю, і т.д. От згадайте, як всі ми слідкували за темою коли Грін з Прізраком вступили з кимось в "перепалку" (таких моментів було багато, зі всіма). От і я вирішив....., сподівався, що автор буде мститися, але він чомусь мовчить, мабуть розумніший.
    Хоча, якщо б той г2 був вартий уваги, то його б не продавали, і взагалі суть не в машині.
    Суть, на мою думку, полягає в тому, що на профільному форумі нема чого писати про "офігенність" даного авта так наче то БМВ часів Сталіна, котре зберігалось в гаражі і дожило до наших часів.
    Погодьтесь, всі ми хочем видовищ, але щоби нам за це нічого не було.... шо нє?
    І чому ніхто, хто має г2, чи щось тих років - вірить в то, що написано, мол, все рідне та в целафані заводському, а 27 років - то так, то фігня. Невже народ це хаває? Але що ж, народ має саме те, що заслуговує.
    Темі АП, якщо вірити автору, то на тому г2 в подальшому можна розбагатіти, хоча особисто я не вірю, а не вірю тому, що вже 14 років товчу г2.
    П/С/ г2 міцна машина, витривала машина, а якщо її ще час від часу доглядати, то вічна машина, про що не скажеш за комфорт якщо порівнювати із сучасними.

• Подобається Подобається x 1
  17. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    можна :) - я купив Г2 в 2002 році за 3,5 - продав через 6 років за 4,3
    по-темі: я не підтримую жодну з сторін так ,як кожен зі своєї сторони прав\неправ в той час коли ціну диктує ринок - а ринок створила держава! ви ж не маленькі - повинні розуміти шо слуги народу (яких ми самі ж і вибрали) мусять купити собі якусь квартирку в Києві(дітям тож),якусь машинку(дітям тож),вивчити онуків у Анлії - а вам тут гольф "задорого" :)

18. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я не можу зрозуміти, чому всіх "напрягла" ціна на авто. Хто зацікавлений, той подзвонить(впершу чергу), а потім подивиться авто(в другу чергу), якщо забажає, і далі буде аргументований торг біля авто. Я дане авто не бачив "вживу", але з фото я бачу, що власник "вагена" не "втулює" якесь корито.
    Автору вдалої продажі авто, нехай найде хорошого покупця.

П.С. Я недавно продав В4, і не розміщував тут на форумі продаж авто, тому що "не здорова" у нас тут атмосфера до одноклубників стосовно продажу авто. Ображайтесь на мене чи ні, мені "насрать", але так не має бути.
    Якщо хтось не може(нехватає "бабла"), то не "підс....йте", напряжіться і зможете купити краще. А якщо немає змоги заробити на краще, то користуйтесь можливістю що маєте. Я теж починав з Гольфа.
    А свій пассат продав за 8,7у.е. цінив 9у.е.,і реально був 2 чоловік який дивився і купив, тому "попустіться", і не напрягайте людей.
    Маю 2 Гольф 84р. і скажу відверто він в "гіршому" стані чим у автора, але я "хєр" комусь віддам його за копійки, а реально він ще нас всіх переживе.

• Подобається Подобається x 2
  19. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    А куди б діли? Якісь люди смішні за ті ціни. Ну кому яке діло хто як цінує своє авто? Якщо хочеш купити, то дзвони автору і торгуйся. Їдь оглядай авто, шукай недоліки в авто, про які автор не знає. А я думаю, що знає, тому і таку ціну поставив. А може людині вкрай гроші потрібні, то продає авто в хорошому стані. Чому відразу думка що якщо авто хороше, то його ніхто не буде продавати. То що, всі 102% авто, які виставлені на продаж - всі погані, биті, гнилі або не вартують тої ціни? Але якось ж ми купляємо ті авта і їздимо в них далі і нічого не стається. Хоч це і лотерея. Вистарчить негативу сипати на колег по форуму за нормальні ціни на авто. А якщо здається комусь, що ціна ненормальна, то якщо це порада, можна ж дати її у приват з аргументами. А якщо хочеться купити це авто, не потрібно такої зарази підлої робити своєму ж колезі!

• Подобається Подобається x 1
  20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Цікаво, а хтось взагалі продав на нашому форумі авто? А хтось з нас купив тут своє авто?

sent from my Galaxy SIII

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)