Доброго дня. Допоможіть оцінити ринкову вартість системного блока, вживаного, з такими характеристиками: Материнская плата Asus M2N68-AM (AM2+, NVIDIA GeForce 7025, PCI-Ex16 Процессор AMD Athlon II X2 280 3.6GHz/2MB (ADX280OCGMBOX) AM3 Память DDR2-800 1024MB PC2-6400 2шт. 28.10.13 далі: Asus PCI-Ex Radeon HD6450 SILENT LP 1024MB GDDR3 (64bit) (625/1200) (VGA, DVI, HDMI) (EAH6450 SILENT/DI/1GD3(LP)) з Європа блок питаниє 400 Ват Немечина не китай! Жесткие диски Seagate 400Gb + потужний вентилятори на корпус 2 шт. + на процесор 1шт. прошу писати тих хто розуміється, буду дуже вдячний
І вам також! Ну не всі люди, які користуються інетом, розбираються в начинці компа, так як і водії - вміють їздити, і під капот... По темі, старий комп. Ціна на все в районі 150 уо за все. Питання: а навіщо там додаткові "потужні" вкнтлоятори на корпус? Перегрівається з тим "німецьким" блоком?
MARTINI, Ти б ліпше відіслав тему туди, де їй місце ))))))), ніж тутка вітатися і прощатися... Бо " " - по-моєму, це раритет! :shok: З правильно написаних слів помітила два - "з" і "не" )))
Добрий вечір всім Я бачу тут тільки дві вихованих людини, я і автор теми. Всі решта не вітаються і не прощаються. Москалі, чи шо? Надобраніч
Всіх категорично вітаю з новим днем, раз пішла така тенденція! Компу ціна 150 у.о. (плюс-мінус 10-20 баксів), тому що то б/у, яка б там якість не була, залишковий ресурс любої запчастини невідомий. А враховуючи, як зараз важко продати стаціонарний комп (всі хочуть ноутбуки), а це знаю з власного досвіду з багатьма компами, то треба ще й успіхів побажати. П.С. Тільки не казати, що то ігровий комп, бо там відеокарта на 1ГБ, то відеокарта там пєчальна з тими 64-ма бітами шини. То є нормальний домашньо/офісний комп на базові завдання.
Привіт всім =) Коробка морально і технолігчно застаріла, не бачу сенсу витрачати на неї гроші. Краще поясніть для яких цілей вам потрібен компютер і думаю ми вам тут порадимо, що краще купити і скільки для того докласти.