склоочисники невключається швидке витирання

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Golf dva, 13 гру 2007.

1. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ
    народ у кого 3-й гольф, як воно там включається , повільно включається і витирає, а швидко невключається, або в мене щось там зломалось або я просто неможу роздуплити як його включити, підкажіть хто тут зараз є.
    посередині виключено,
    донизу- повільно витирає,
    а як щоб швидко???? у верх якщо тримати то витирає тільки відпущу неветирає.

2. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Відповідь: склоочисники невключається швидке витирання

зверху до низу. 2шв-1шв-0-переривисто

3. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

так от дивись
    нетральне положення непроацює
    а якщо щелчок в низ то повільно витирає, і все нижче вже нейде.

4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

купи новий перемикач. тобі його спалили в прямому смислі того слова.

5. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

купив :)))

6. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    Всім привіт!!!
    Не хотів створювати нову тему, тому пишу тут: зранку завів авто, трохи прогрів, увімкнув склоочисники - вони піднялись в крайнє верхнє положення і зупинились. Після цього не працює жодне положення підрульового перемикача і склоочисники залишились в вертикальному положенні.
    Підкажіть куди лізти в першу чергу, що перевіряти, знімати, бо ніколи з таким не стикався. :dntknw: Дякую.

7. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    для початку перевір запобіжник, потім реле.

8. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    реле №99 відповідає за двірники, можеш глянути. Але в твоєму випадку - знімати підрульовий перемикач.

• Подобається Подобається x 1
  9. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    а релюхи біля запобіжників чи в іншому місці??

10. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    у гольфі 2 - так. у венто - незнаю

11. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    У Венто так само.

12. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Релюшки стоять на блоку запобіжників зліва від керма внизу панелі закриті кришечкою.

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Думаю навряд чи. Сам посуди. Ти подаєш на реле напругу підрульовим. На середині циклу підрульовий вертаєш в нейтральне положення але двірник полюбе закінчує цикл.
    Одже я б дивився в порядку:
    запобіжник - реле - трапеція/двигун двірників - підрульовий

14. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Двірники не повернуться в низ якщо непрацює підрульовий перемикач,вони замикають контакт і подають напругу на мотор склоочисників(незалежно від вибору полдоження перемикача). Але в даному випадку більше всього що дійсно або запобіжник або реле, а най більш ймовірно що кирдик самому електродвигуну.

15. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    У мого швагра у Венто похожа проблема. Поміняв реле, не помогло. Запобіжник виключаю, бо якщо б він згорів не працювало б жодне положення. Зараз трохи потепліє будем знімати підрульовий.

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    То ти про швагра я так розумію
    Ні. Вони подають напругу на реле а реле вже на мотор. Тому в мому баченні ти подав напругу на реле, а далі хоть викинь той переключатель а цикл повинен закінчитись дякуючи тому ж реле. Єдине що якщо в підрульовому щось посипалось і закрортило тоді да... але тоді й запобіжник вилитів би і димок міг би піти.

17. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Було подібне на в мене на Г2. Какисли тяги. Не витирало. Думав шо згорів двигун. Навіть купив інший. Але: зняли-почистили змазали, змінили запобіжник (там коли не може крунути мотор, то палить не його, а запобіжник. Це супер!). Двигун здав назад (зекономив 125 гривень б.в.). Перевіряйте тяги!

18. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Не зовсім згоден! Колись пробував власними силами зробити паузу в двірниках(десь викладав фотозвіт з усіма подробностями), так от коли розбирався який дріт(знаючи що проводка вже закладена з завода) в фішці від підрульового перемикача необхідно замкнути, то як знайшов дріт(J) виявилося що реле спрацьовує (з затримкою) але двірники роблять ривок і застивають, клацнуло реле - це трошки проїхали, тобто необхідно щоб подалося живлення не тільки на реле а й на диск мотора. Зверни увагу на 53е![​IMG]

Останнє редагування: 16 лют 2010
  19. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Цікаво
    Поки що я не зрозумів того чого ти розказав чи до чого ти хилиш. Можна поподробніше. Доречі в тебе схема вимазана якоюсь помадою і важко розібратися в принципі роботи :)

Зі свого боку скажу (повторюся) що коли ти замикаєш виключатель двірників вони починають рух, а коли розмикаєш виключатель то вони продовжують рух до закінчення циклу.

20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Правильно через то шо замкнене реле)

В мене зара проблема інша... Завожу машину включаю двірники в любе положення і вони працюєть безперервно, куда б я не рухав перемикачем.
    Витягнув реле шоб не харили, тепер працює тіки 2га швидка позиція, звісно щітки зупиняються там де їх виключу. Думаю проблема в реле, але питання...
    Невже 2га швидкість не йде через реле, бо вона без нього працює...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)