Я шукаю склопідйомник на Гольф2 передня права дверка. Де його можна знайти? Скільки він може коштувати? Чи є смисл ставити б/у?
Grey, якщо мова йде про механічний, то я брав декілька місяців назад на вул. Кульпарівська 160 маг. Сигнал за 55грн. весь в зборі для безфорточного.
Механічнй без проблем, в мене тріснув трос на електричному(права передня), купив б/у механічний за 40грн.(без фірточки). ПОТРЕБУЮ ОРИГІНАНИЙ ПЕРЕДНІЙ ПРАВИЙ. МОЖЕ БУТИ З СПАЛЕНИМ МОТОРОМ АЛЕ ЦІЛИМИ ТРОСАМИ.
ROS, ти де брав електро? Я б теж не відмовився від оригінального електропакету на Г2, 2 дверки без форточок.
Оригінал може бути тільки б/у,а нові -не дуже то якісні,а про електричні(оригінальні)взагалі забудьте.Єдиний вихід-універсальні елекросклопідйомники.
Собі не ставив ,бо наразі не потребую,але читав тему у нас на форумі,і на scirocco.ru,там наш одноклубник Scirocco GTI робив детальний звіт.А ще можеш задзвонити за цим номером 80972963894 звати Тарас,працює електриком.Він зможе тобі надати більше інфи.
є гарні електрики на Новознесенській. мені там ставили і сигналку і підйомники і іммобілайзер лікували. можу в приват скинути тел. Вова поганяло комутатор. чув про нього багато позитиву від інших електриків Львова, вони навіть визнавали, що він кращий за них і відправляли до нього (з іммо)