Порадьте де можна купити оригінальні склопідйомники. І чи треба для цього міняти дверні панелі. Мені казали що це дуже дорого. Скільки саме? Можливо можна купити б/у на якомусь шроті?
Відповідь: Склопідйомники на Golf4 практично в кожному авто магазині шо продає запчастини до фольца. Тобі правду казали шо дорого. Пошукай на сайті є адреси шротів львова
Відповідь: Склопідйомники на Golf4 Привіт! на свою Jetta II мені поставили електро підйомники наші відчизнянні і тьху-тьху ще працюють без проблем. Якщо зацікавило то пиши, розкажу конкретніше.....
Відповідь: Склопідйомники на Golf4 Це задоволення коштує не багато і не мало приблизно 100$. В ціну входить встановлення + комплектуючі. Правда зараз ціна може зросла бо минулого року була така.
Відповідь: Склопідйомники на Golf4 Тоді незрозуміло. за що то все??? Комплект універсальних склопідіймачів на 2 вікна у МЕТРО коштує біля 260 грн. А поставити я зумію і сам. Навіщо мені з ТАЗу ті "блатні" склопідіймачі за 100 баксів???
Відповідь: Склопідйомники на Golf4 Можеш купити пласмасу і за 250 грн. а тут на механізм дають пожитєву гарантію, а моторчик коштує копійки, ось тобі і прикол... Додано через 34 секунди все залізне,а там????
Відповідь: Склопідйомники на Golf4 Я й куплю моторчик. Зріжу шток штатного склопідіймача. З другої сторони поставлю моторчик через проставку і все! ;-)