Склопідйомники на Golf4

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем ostin, 26 чер 2007.

1. ostin

ostin Початківець

VW Golf IV Variant 1.9TDI
    Клубна карта:
    0
    Порадьте де можна купити оригінальні склопідйомники. І чи треба для цього міняти дверні панелі. Мені казали що це дуже дорого. Скільки саме? Можливо можна купити б/у на якомусь шроті?

2. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Відповідь: Склопідйомники на Golf4

практично в кожному авто магазині шо продає запчастини до фольца. Тобі правду казали шо дорого. Пошукай на сайті є адреси шротів львова

• Подобається Подобається x 1
  3. Skil

Skil Active Member

VW Jetta II 1.8і 1986

Привіт! на свою Jetta II мені поставили електро підйомники наші відчизнянні і тьху-тьху ще працюють без проблем. Якщо зацікавило то пиши, розкажу конкретніше.....

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Пиши конкретніше. Зацікавив дуже! ;-)

5. Skil

Skil Active Member

VW Jetta II 1.8і 1986

Це задоволення коштує не багато і не мало приблизно 100$. В ціну входить встановлення + комплектуючі. Правда зараз ціна може зросла бо минулого року була така.

6. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487

То на чотири вікна, чи на два?

7. Skil

Skil Active Member

VW Jetta II 1.8і 1986

Та ні, тільки на два...

8. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Тоді незрозуміло. за що то все??? Комплект універсальних склопідіймачів на 2 вікна у МЕТРО коштує біля 260 грн. А поставити я зумію і сам. Навіщо мені з ТАЗу ті "блатні" склопідіймачі за 100 баксів??? :)

9. Skil

Skil Active Member

VW Jetta II 1.8і 1986

Можеш купити пласмасу і за 250 грн. а тут на механізм дають пожитєву гарантію, а моторчик коштує копійки, ось тобі і прикол...

Додано через 34 секунди
    все залізне,а там????

10. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Я й куплю моторчик. Зріжу шток штатного склопідіймача. З другої сторони поставлю моторчик через проставку і все! ;-)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)