склопідйомники!!! що краще оригінал чи "made in china"?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем нанаєць, 29 січ 2010.

1. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    вирішив поставити склопідйомники, але є багато запитань. основні з них:
    1)чи реально будуть працювати на трьохдверному гольфі універсальні склопідйомники?
    2)чи підійдуть до трьохдверного склопідйомники від п"ятидверного?
    3)чи можна в нас знайти пару склопідйомників від трьохдверного гольфа і скільки коштують?

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Десь в неті зустрічав, що класно працюють оригінальні мідйомники ВАЗ 2110 на VW
    погугли

3. gora

gora Active Member

Golf 4
    Також цікавить дане питання але для Гольфа червертого!!!!!! А саме головне ціни..........

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    З Таза стоять у мене(вже 2 роки), переробляв власними силами(в полі:)), схема підключення є(у водія дві кнопки, у пасажира одна), доречі в мене трьох дверка. Особливих нарікань немає, інколи перекошує скло і воно туго їде, але це через старі ущільнювачі. Перевага Тазівських в тому що в випадку поломки мотора його покупка(щукання) займає 5 хв.

5. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    а від якого іменно ТАЗа??? і кіко таке задоволення зараз коштує?

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    ні
    ні
    так.
    Я б на твому місці цей варіант би й шукав. Я на своє 3-дверне Поло вже купу часу шукаю, але в нас в Україні це настільки велика рікість!!! А пшеки хочуть по 200 злотих за штуку.
    А для гольфа мали б бути. Дзвони по шротах і купляй обовязково з відповідною проводкою
    Наприклад туць

7. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Таз 2108 з тросовим приводом. Два роки назад це задоволення обійшлося 500грн+-(по 150 склопідіймачі, 40 грн чотири релюхи, 120 - дві кнопочки, + провода, + з"єднувальні колодки,+ тросики і т.д.)

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
  9. Lus

Lus Новачок

Фоьльксваген венто 1,9 ТДІ 1995 р.в.
    Народ, а хто може підказати де можна зробити склопідйомники до WW Vento 1995 р.в.
    в мене проблема з моторчиком переднім біля пасажира і з правим теж біда - порвався тросик і шестерня, Допоможіть!!!

10. LiSSr

LiSSr Новачок

VW Passat B4
    Як шестерня могла порватися? Якщо я не помиляюсь то тросові склопійомники стоять сзаду. А спереді стоять звичайні реечні, принаймі на б4 так. Lus, якщо є фотка дай будь ласка. Сам зробив 3 з 4 склопідйомників з разними вадами, дешо шарю в цьому.:yes:
    Що до теми... і всеж таки я би шувак оригінал, принаймі до цивілізації від вас ближче. Орієнтована ціна 100$ пара в залежності від моделі та стану. А взагалі при правильному підключенні рідні - вічні. Принаймі я кожне літо перебираю всі двері, змазую, вичищаю і будуть вони служити набагато більше ніж сам автомобіль.

Останнє редагування: 13 бер 2010
  11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    На Г3/Венто троси на всіх дверях

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)