склопідйомники

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Мирік, 17 вер 2009.

1. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
  2. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    ціна питання 70-90 вічно зелених ! 70 то непомню шо за хфірма , 90 spal ! незнаю точно шо там до чого але шукаю оригінальні ! бо ті ставити не хочу !

3. KriLaN

KriLaN Початківець

VW Golf III 1.8
    Клубна карта:
    000048
    Доречі 10 хв тому мені сказали шо оригінальні з німців привезуть за 100 ! Питання тіки в тому коли тих хлопців випустять в польщу ))))

4. Lilichka

Lilichka Новачок

Golf 3
    Привіт! Маю теж проблему в Golf 3 трьохдверному накрився склопідйомник, де можна купити, можлиов хтось знає

5. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986
    По честному не советовал бы универсальные брать. Особенно на автомобили постарше. Мы раньше занимались такими, но отказались от них, так как очень геморно.

6. Мирік

Мирік Active Member

А скільки коштуватимуть склопідйомники на golf 2,двері з форточкою такого плану як на силці,але з тих дешевих,скільки коштують нові і б/у

Останнє редагування: 17 вер 2009
  7. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Спитай, донедавно були. Тел:80677518845 Володя або Тарас. (район "Іскри" Зелена.

8. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Я собі робив з ВАЗовських, звісно не най кращий варіант, але результатом задоволений. Працюють вже півтора року, задоволення те саме що й від оригінальних тільки ціна питання 100уо (на двухдверку), ну і пару днів на монтаж та переобладнання(я робив з нуля, без схем та опита). Worldівський файл десь є з схемами та описом потрібно пиши dima1405@meta.ua надішлю.

9. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    я б також не радив універсальні(прокручує шліци) у дорожчих механізм такий самий як у орігінала,правда також потребує доробки.

10. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Колись стояли такі на попередній машині,був дуже задоволений,зараз спробував поставити собі на В4 нажаль там заслабенький моторчик,недотягував вікна навіть до середини :sad: ,такщо як хто хоче можу продати за розумну ціну...
    Р.С.хто може дістати оригінали пишіть в ПП буду дуже вдячний

11. Мирік

Мирік Active Member

Скільки хочеш за свої б/у і як їх встановити

12. Мирік

Мирік Active Member

а скільки будуть коштувати не універсальні

13. Lilichka

Lilichka Новачок

Golf 3
    Дякую за інфу. Вчора дзвонила по оголошенню в Вашому магазині, одна штука без моторчика 85 євро сказали

14. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Якщо питання до мене то за 100-150гр віддав би :) Встановлювати так як тут описано:
    http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=47693

15. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    бачив такі на радіоринку недавно,ціну не питав,завтра буду на підзамче де брав свої то дам знати ціну

16. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    також маю універсальний на пассата б-4 якщо цікавить то пишіть в пп

17. Мирік

Мирік Active Member

і яка ціна

18. Plagiat

Plagiat Новачок

golf-3
    Всіх присутніх вітаю з Різдвяними святвми!
    Хлопці----нулячий, підкажіть чим можете, бо я тут половину слів не розумію)

Гольф 3 варіант, трос до електросклопідйомника вурвавсє) передня дверка (від водія).
    Його можна поміняти?
    Чи купляти там всю начинку?
    Підкажіть будь-ласка!
    І де це можна купити за помірну ціну?
    Вже писав в одній темі

19. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    щоб нестворювати нової теми напишу тут.
    у мене перестав крутитись водійський мех. склопідйомник, ручка просто не крутиться взагалі, добре що хоть вікно закрите :)

сьогодні добрався до нього і незміг зняти бо попередній власник наварив там секреток на сигарети що я його неможу витягнути.
    зробив пару фоток....
    но вставити як завжди неможу, шкода.. 21 століття на дворі, зменьшувати невмію :sad:

подивіться по ссилці, йому кінець????

http://vdub.com.ua/showthread.php?p=17089#post17089

20. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    Стає водійське вікно постійно на перекос. Хочу розібрати і подивитись. Питання: що може бути потрібне для виправлення даної проблеми (спец. клей, якийсь хитрий інструмент, змазка бо важко крутиться...) бо часу небагато маю і гаража немає, хотів би наперед все підготувати і за один підхід зробити. Може ще будуть поради. Дверка безфорточна. Також як можна зарадити стуку привідкритого вікна на бруківці. Наперед дякую.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)