Я такі сам собі на форда ставив колись...після весла ВЄЩЬ,пробував потім припасувати на пасат,не дуже хотіли вони там ставати,тому купив б.у оригінал
Да я і неспорю,моєї фантазії наприклад нехватило як поставити їх так щоб не різати метал і щоб в карту не впиралось і щоб звуку того мотора не було дуже чути і щоб "лєвої" заглушки на карті не було...тому було вирішено поставити сток а ці подарувати брату на Таврію Р.С. помітив коли тестував на пасаті,опускають вони дуже легко,а от на підйом йдуть важко,туго можливо затяжке скло,або треба було почистити і змазати напрамляючі. Р.С.2 В цілому ці склопідйомники справили добре враження і є ХОРОШОЮ альтернативою веслам
По перше, на ці виробник дає рік гарантії, піднімають і опускають вони однаково легко. Направляючі треба змащувати незалежно від того який підйомник....Ці є італійськими, а є такі ж конвоевські і інше китайське гівно на один підйом, і їх ціна десь 20 баксів, а добрий дядя барига продае їх як нормальні за ціною, розводячи на бабки як лоха. І після такої ВЄЩІ осадок на все життя і тепер, бачачи щось подібне, ставиш гавнамєтку.... Це всеодно шо вислів "всі баби - бл...і", після невдалих стосунків, але кажучи ВСІ забувається за маму, сестру.....а чо всіх під одну лінійку, чи я не правий?
Привіт Повністю правий. Рік тому ставив китайські ( Г ), як всі кажуть.Ще дотепер працюють, хоч підйом гірший ніж опускання.Зауважив одну річ - при добре зарядженому акумі або при заведеній машині - різниці в вниз вверх майже немає.
Донецкий шота ти нєрвний сьоня Я ж пишу: МАВ такі самі ,ПОВНІСТЮ був ними ЗАДОВОЛЕНИЙ,ХОРОША альтернатива веслу. Дальше читай по буквах,ключові слова виділю: тестував на пасаті,що означає що вони не були закріплень в ідеал. опускають вони дуже легко,а от на підйом йдуть важко,туго можливо затяжке скло,або треба було почистити і змазати напрамляючі Покажи мені хоть одне НЕГАТИВНЕ слово сказане мною яке характеризує ці склопідйомники як гавно....?Наїхав тут панімаєш всією Донецькою мощьою :D:D:D