Інколи при включенні першої чи другої передачі чутно якийсь стук в коробці, а інколи при різкому троганні теж стук. Що то за (цвінь цвірінь) і як її лічити? Може присадка чи то вижимний?
Відповідь: скоро буду ругаццо . Коробка ще ніколи не чув щоб присадки стукали дивися на стан подушок двигуна
Відповідь: скоро буду ругаццо . Коробка Мде... я мав на увазі чи допоможе присадка в коробку у цьому випадку...;-)( мене відредагували не коректно ) подушки в нормі то не той звук
Відповідь: скоро буду ругаццо . Коробка Ну i контингент у вас. Я лише задав питання ,а тут уже i " не мучь людей" , " ну ти I наглий" , " неграмотний"... Та ну вас, я демонстративно видаляю свiй профiль з цього форума адже на бажання знайти выдповiдь на свое питання бачу лише образи...
Відповідь: скоро буду ругаццо . Коробка Спакуха, все ок. Це був простий натяк на те, щоб питання ставилися коректніше. Просто з такого формулювання складно щось радити, тому ніхто по суті не може нічого сказати. Якщо при редагуванні була втрачена суть - прошу вказати, виправимо! Обіцяю як адмін .