скоро буду ругаццо . Коробка

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Юрасик, 11 кві 2008.

1. Юрасик

Юрасик Початківець

Golf2 1.6ez
    Інколи при включенні першої чи другої передачі чутно якийсь стук в коробці, а інколи при різкому троганні теж стук. Що то за (цвінь цвірінь) і як її лічити? Може присадка чи то вижимний? :cry:

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: скоро буду ругаццо . Коробка

ще ніколи не чув щоб присадки стукали

дивися на стан подушок двигуна

3. Юрасик

Юрасик Початківець

Golf2 1.6ez

Мде... я мав на увазі чи допоможе присадка в коробку у цьому випадку...;-)( мене відредагували не коректно )
    подушки в нормі то не той звук

• Подобається Подобається x 1
  4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

друже, якщо ти знаєш яки то звук, то не муч людей здогадками

5. Юрасик

Юрасик Початківець

Golf2 1.6ez

Ну i контингент у вас. Я лише задав питання ,а тут уже i " не мучь людей" , " ну ти I наглий" , " неграмотний"...
    Та ну вас, я демонстративно видаляю свiй профiль з цього форума адже на бажання знайти выдповiдь на свое питання бачу лише образи...

6. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Спакуха, все ок. Це був простий натяк на те, щоб питання ставилися коректніше. Просто з такого формулювання складно щось радити, тому ніхто по суті не може нічого сказати. Якщо при редагуванні була втрачена суть - прошу вказати, виправимо! Обіцяю як адмін :cool:.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)