може у когось є рекомендації, хтось був в криму чи в європі і там дійсно сервіс і відпочинок класний, я от хочу щось брати а неможу оприділитись, крим чи європа як європа то куди? контакти???
Відповідь: Скоро літо -який курорт вибрати??? З морем цього року напевно туго буде. Після забруднення мазутом на частину півострова ніхто не поїде, а на другій буде купа народу і зовсім інші ціни.
Відповідь: Скоро літо -який курорт вибрати??? Я наприклад напевно чушну в Шацьк , там і чисто і ціни нормальні .
Відповідь: Скоро літо -який курорт вибрати??? А я би радив в гори. Там ніколи не спекотно і завжди цікаво. А Карпати Кавказ чи Альпи - рішення приватне. До речі, знайомий восени тиждень був в Кримських горах, показував фотки після яких я зрозумів чому Росія там свій флот розмістила
Відповідь: Скоро літо -який курорт вибрати??? ага!!! як що на море то найекономічніший варіант це - Туреччина !!! Додано через 1 хвилину http://www2.turtess-online.com.ua/search/ тут можна самому ціни побачити.
Відповідь: Скоро літо -який курорт вибрати??? +1 до того ж маю однокласника з приватним готелем в Осмолоді... краса!!! а ще у мене мама в Криму (10 км від моря) і теща в Калуші..(70 км від гір..) ЩАСТЯ!!!
Відповідь: Скоро літо -який курорт вибрати??? Крим: їздив 2 рази машиною в Судак, 2005 і 2006 роки (десь на сайті має бути мій звіт), в 2 словах: + дуже гарна природа, аналогів в болгарії/туреччині немає (на ЮБК: чисте море, скелі, краєвиди і т.д.), - дуже брудно (містечка, траси, пляжі), - дорого (в середньому 450-500 баків на людину на 12 днів, це без всяких витребеньок і житло в приватному секторі без наворотів і при тому, шо їздив у вересні, типу не сезон майже, в липні-серпні житло і все решта в 1.5-2 рази дорожче), - хамське відношення, ніякого сервісу, - реально нема де нормально харчуватись і провести ввечері час _ _ коротше, лохом себе почуваєш за ті гроші, я весь Крим об*їздив машиною, гарно звичайно і все таке, але негатив переважив і друга поїздка остаточно мене впевнила в тому, шо я туди більше не хочу, хоча Крим дуже люблю. В Болгарії був давно (років 7 тому назад), в Обзорі, задоволений, ціни помірні, нижче кримських (на той час). Відчуваєш себе людиною, чистенько, привітно, відношення людське, недорого і смачно поїсти можна практично будь-де (крім космічних цін Слинчев Брягу), там дійсно відпочиваєш. Як зараз-незнаю, думаю в плані сервісу і відпочинку тільки краще, а от в плані цін не підкажу. До рівня Болгарії 2000 року Криму станом на 2006 рік ше років 20 треба розвиватись, хоча не факт, шо менталітет і тупість місцевих інфраструктур зробить такий розвиток впринципі можливим.
Відповідь: Скоро літо -який курорт вибрати??? через 20 років землю скуплять--взагалі на берег не вийдеш!
Відповідь: Скоро літо -який курорт вибрати??? Був в 2007 році в кінці серпня в Будві - Чорногорія. Їхали з дружиною, грошей було 1300 у.о. на все. Путівка з проїздом винесла 850 у.о., це на 11 днів., 2-разове харчування (класне харчування), гарна вілла в 10 хв від моря і старого міста. Можна охарактеризувати відпочинок так: недорого, дуже красива природа, дуже чисте море, історичні пам'ятки, безпечно, чисто (тільки на курортному побережжі, якщо їхати в глиб країни, на північ, то брудніше). Мовної проблеми немає. На морі провели тільки 4 дні, всі решту днів їздили на екскурсії по країні. Поїхав би туди ще й цього року, але хочецця в Іспанію. Якщо потрібні детальні поради, можу дати консультації. Додано через 32 хвилини Тут можна переглянути всю красу чорногорії яку я побачив. http://mixon.multiply.com/photos/album/4/Crna_Gora