даже не знаю, в каком разделе форума спросить. как посчитать реальную скорость , зная марку двигателя, обороты , коробку и резину. просто не могу сверить свой спидометр- как не проверю с кем-то , результат всегда разный
Відповідь: скорость Попроси в когось GPS навігатор. Він тобі точно покаже. Я як собі поставив, то побачив, що мій спідометр швидкість 1в1 показує. А в батька на пасі Б4 спідометр бреше на 5-7км/год.
Моє дитя сфотографував покази щитка приладів, хочу поділитися, може кому ще цікава стара тема: Двигун РВ, коробка - AUG, п'ята передача.
якшо можна, то скинь мені, треба також звірити, бо міняв спідометр, і кажись шось він мені розказує. дякую o.zharskyy@gmail.com
Найточніше буде коли візьмеш ноут бук підключиш до діагностики і через тест виконавчих механізмів ВАГ КОМом в 005 групі вимірів побачиш реальну швидкість авто і звіриш з спідометром.
Доречі теж маю брехунця замість спідометра, знизу на спідометрі стоїть позначка 950 помоєму, але він бреше десь приблизно на 20 км (звірявся по GPS). Причому, що почав брехати після того, як поміняв тросік спідометра.
На рахунок шестерні не пам`ятаю чи міняв, стоїть біла. Але на даний момент тросік вже своє відкрутив! Не довго прийшлось йому крутитися - рік часу, причому брав новий.
Не можу збагнути, як від поломки троса спідометра показується похибка швидкості у 20%. Боюся, таке неможливо.
Ти не так зрозумів! Спідометер брехав при робочому тросікуі. Зараз їжджу "без спідометра", тому що тросік обломався. Доречі, може хтось має Б/У...
Справа не в ціні, а в якості. Минулого року купив новий, проїздив приблизно 1 рік. Тому не знаю що краще, не оригінальний новий чи оригінальний б/у...
Знайшов причину "всіх недуг"!!! Тріснуло кріплення тросіка на спідометрі.Сам тросік виявився робочим (доремно я на нього грішив), він просто "виліз". Спідометр замінив, правда ще не пробував на скільки він правдиво буде показувати.