Привіт всім, Маю проблему, скрипить щось в панелі приборів , притому частота скрипу залежить від швидкості, скрипить не завжди а інколи(закономірності не наблюдається). Нехитрими маніпуляціями визначив що то десь в районі троса спідометра, витягував, змазував вставляв - спочатку здається допомогло але десь через 80 км знову те ж почалосью Може в когось таке було як це налагодити? Дякую.
Відповідь: Скрип тросика спідометра поміняй той тросік бо він вже має виробітку, і хоч би чим там не мазав, явище тимчасове!
Відповідь: Скрип тросика спідометра Та поміняти діло не хитре, але чи поможе, чи то не в спідометрі справа? А де можна купти і за скіко бабла це трос?
Відповідь: Скрип тросика спідометра Незнаю мусиш прислухатися! Зніми спідометр, підєднай до нього дрельеку і слухай чи то він стріляє. Якщо нє міняй трос. а Бабла...незнаю:roll:
Відповідь: Скрип тросика спідометра Буває таке, що трос вискакує з місця встановлення в спідометр і крутить його тільки кінцем, причому під неправильним кутом, що створює противний звук. Перевір чи фіксатори кріплення наконечника троса намісці.
Відповідь: Скрип тросика спідометра Вчора розбрав, вийняв трос, змастив, поставив назад, фіксатори на місці, кріпиться нормально, шум спочатку взагалі зник, але десь через пів дня їзди зявився не такий сильний чуть-чуть поскрипує і дрижитьс стрілка спідометра. І здається мені що прийдеться міняти трос...
Відповідь: Скрип тросика спідометра Скаче стрілка? Думаю твоя проблема сидить в шестерні спідометра, що втикається в коробку передач. Таке буває, коли стираються її пластмасові зубчики. Витягнути її та уважно оглянути є легшим ніж міняти трос. І дешевшим.
Відповідь: Скрип тросика спідометра А ти оперативно... Спробуй зробити другий погляд - до болі знайомі симптоми. Виїмка повинна бути на центрі зубчика, вона може бути на одному-двох зубчиках, не більше. Таку виїмку в пластмасі робить вторинний вал КПП, тому вона повинна бути округла. Якщо шестерня ідеальної форми - просто не знаю, що сказати.
Відповідь: Скрип тросика спідометра та поміняй ти той трос і не мучся. треба того багаторазового розбирання? більше часу потратиш ніж ті 50 гривень варті.
Відповідь: Скрип тросика спідометра не в 50 грн проблема. Просто уяви, яка повинна бути поломка в тросі, щоби скакала стрілка спідометра - він або крутить або ні. Навіть якщо уявити , що він проскакує час від часу в місці кріплення до спідометра - то чому це повинна бути проблема стального тросу, який сидить в пластмасолвій обоймі? сумніваюся, що пластмаса виїла метал і треба міняти трос. Також сумніваюся, що в тому випадку змазка щось поможе - в моїй версії вона амортизує проскакування шестерні, відповідно глушить звук. Хоча інколи бувають і чудеса...
Відповідь: Скрип тросика спідометра ну в мене наприклад цикав той тросик цикав а потім в один момент перестав показувати. поміняв і всьо ок, не цикає і показує.
Відповідь: Скрип тросика спідометра В мене таке в Скірокко було..............міняв спідометр!! Помогло. Зношення шестерні в самому спідометрі!
Відповідь: Скрип тросика спідометра причина цикання мені незрозуміла але тросик був зломаний в тому місці де він кріпиться до металевого штиря який вже безпосередньо крутить спідометр
Відповідь: Скрип тросика спідометра ну от! а ти кажеш, уважно оглянув! Тому і цикало. А причина, як на мене одна - грубе поводження при зніманні щитка приборів - трос не від'єднали а щиток потягнули зі всієї сили, перекосивши трос. І сорі за неправильне скерування, просто мені здається, що трос сам так не ламається
Відповідь: Скрип тросика спідометра О.. я згадав в мене так цикало коли я погано збив малий спідометр. Точно, натиснув кнопку сильніше і він почав крутитись і пропало цикання.