ХЕЛП! Нажимаю на педаль тормоза, або замижаю ручник - появляється скрип в задньому правому колесі! На сервіс їхати не охота, порадьте, що можна зробити
Скрип скрипуче-скриплячий?(вибач за товтологію) то це нічого страшного(вологі колодки, потрапила якась масляниста рідина, можливо підтерлася колодка до заклепки і та видає цей звук(відкриття дверей старого шкафа)). Якщо ж скрип більше схожий на скрежет та шелестіня то це не до добра.
Цей звук то нічого страшного, в мене також він прослуховується, восновном коли на ручник ставлю при виїзді з гаража. Страшніше коли тре та скрежить це означає що колодки труть металом об метал. Але всерівно прийдеться розібрати. Наскільки я зрозумів ти взяв авто з пробігом нещодавно? якщо так то краше розбери і візуально продефектуй всі частини гальм, принаймі будеш впевнений в завтрішньому дні. Ніпуха!!!
тобто при русі з не натисненими гальмами? Якщо так то розбирати треба однозначно, а краще(звісно якщо ще є) звернутись по гарантії, бо це не нормально!
в мене є такий самий скрип, вважаю що в цьому нема нічого страшного, тому що недавно поміняв задні колодки і гальмівні циліндрики, а звук не пропадав.
зробив! коли у Львові була сильна злива, я трохи поплавав і замочив барабани всередині (все позакисало). Змазав пружинки негролом, почистив - ніякого звуку, працює як годинник