Скрип в гальмах

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем leopold, 22 лис 2009.

1. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    ХЕЛП! Нажимаю на педаль тормоза, або замижаю ручник - появляється скрип в задньому правому колесі! На сервіс їхати не охота, порадьте, що можна зробити:bomb:

2. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Авто - Поло 08р.в., задні гальма барабани

3. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Скрип скрипуче-скриплячий?(вибач за товтологію) то це нічого страшного(вологі колодки, потрапила якась масляниста рідина, можливо підтерлася колодка до заклепки і та видає цей звук(відкриття дверей старого шкафа)). Якщо ж скрип більше схожий на скрежет та шелестіня то це не до добра.

• Подобається Подобається x 1
  4. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037

5. dima1405

dima1405 Місцевий

Цей звук то нічого страшного, в мене також він прослуховується, восновном коли на ручник ставлю при виїзді з гаража. Страшніше коли тре та скрежить це означає що колодки труть металом об метал. Але всерівно прийдеться розібрати. Наскільки я зрозумів ти взяв авто з пробігом нещодавно? якщо так то краше розбери і візуально продефектуй всі частини гальм, принаймі будеш впевнений в завтрішньому дні.
    Ніпуха!!!

6. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    В тому то й справа що ні - з нуля рік назад, а звук є навіть на холостому ходу ((

7. dima1405

dima1405 Місцевий

тобто при русі з не натисненими гальмами? Якщо так то розбирати треба однозначно, а краще(звісно якщо ще є) звернутись по гарантії, бо це не нормально!

8. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    в мене є такий самий скрип, вважаю що в цьому нема нічого страшного, тому що недавно поміняв задні колодки і гальмівні циліндрики, а звук не пропадав.

9. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    зробив! коли у Львові була сильна злива, я трохи поплавав і замочив барабани всередині (все позакисало). Змазав пружинки негролом, почистив - ніякого звуку, працює як годинник

10. dima1405

dima1405 Місцевий

Хто шукає той завжди знаходить!!!

11. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    :mocking:то точно, або ще можна купити затички до вух, дешевше вийде і швидше

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)