Не копайте сильно ногами,але проблема в наступному - при переїзді нерівностей,гальмуванні або при простому нажиманні на передню частину авто - машін просто скрипить,тобто відчуття таке,що гума тре об резину.Перевірено подушки,сайлентблоки,наконечни,втулки - все гуд! Може в когось була подібна причина-прохання відізватись!
Відповідь: скрип в рульовому Було таке в мого знайомого тільки на ВАЗ-2104 щось скрипіло (як гума об гуму), передивився сайлентблоки, наконечники, втулки реактивної тяги - все в нормі, виявилось то була шарова опора, а відчуття було як гума об гуму, може й в тебе так подивись
Відповідь: скрип в рульовому В тому то і справа що передивились вже ВСЕ!!!але скрип виходить саме з рейки!тобто,якщо взяти рукою за рейку то відчувається саме там!(не стабілізтор,ні наконечники,не шарові,а саме РЕЙКА!!!
Мені здається шо той скрип їде від відбійників або захисних чохлів що стоять на стойках передніх. або дивись ще на втулки стабілізатора особливо бо в мене таке буо на Деу.
...от і я,і майстер з таким зтикається вперше..!але,з настанням холодів замітив наступне: поки машина холодна зранку - все ОК,як тільки прогріється - знову скрипить !!! Вже пробували змащувати ведешкою втулки стабілізатора,сайлентблоки,а скрип всеодно найбільше відчувається на самій рейці!
рейка скрипіти не може, шо вона має до підвіски???? а скрип тільки від амортизації я так зрозумів проявляється.
...теж на них грішив з самого початку,але це не так ..так ...так і мені в це не віриться,і вухам своїм не вірю,але рукам довіряю,а вони відчувають саме на рейці. Підсвідомо догадуюсь ,що причина десь до банального проста,але в чому - невідомо!
Я якшо то може наконечники рульової рейки ,але не з тої сторони де вони кріпляться до стійки а з тої що до рейки, вони там рухаються (коли машиною амортизувати) на таких круглих пластмасових шарнірах, може то і вони.