скрип в рульовому

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем ярик, 9 жов 2008.

1. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    Не копайте сильно ногами,але проблема в наступному - при переїзді нерівностей,гальмуванні або при простому нажиманні на передню частину авто - машін просто скрипить,тобто відчуття таке,що гума тре об резину.Перевірено подушки,сайлентблоки,наконечни,втулки - все гуд!
    Може в когось була подібна причина-прохання відізватись!

2. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    Відповідь: скрип в рульовому

Було таке в мого знайомого тільки на ВАЗ-2104 щось скрипіло (як гума об гуму), передивився сайлентблоки, наконечники, втулки реактивної тяги - все в нормі, виявилось то була шарова опора, а відчуття було як гума об гуму, може й в тебе так подивись

• Подобається Подобається x 1
  3. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    Відповідь: скрип в рульовому

В тому то і справа що передивились вже ВСЕ!!!але скрип виходить саме з рейки!тобто,якщо взяти рукою за рейку то відчувається саме там!(не стабілізтор,ні наконечники,не шарові,а саме РЕЙКА!!!

4. G60

G60 Active Member

BMW 5
    А вона в тебе з гідропідсилювачем?

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Не ображайся))0 Просто мене ця фраза порвала)))

6. G60

G60 Active Member

BMW 5
    В мене є рейка гідро))

7. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    Мене теж:D
    Від гольфа в мене також є,але що в ній може скрипіти?

8. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Та практично нічого,там ж рідинна змазка.Якщо не підтікає,значить і з сальниками все в порядку.

9. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047
    Мені здається шо той скрип їде від відбійників або захисних чохлів що стоять на стойках передніх. або дивись ще на втулки стабілізатора особливо бо в мене таке буо на Деу.

10. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    ...от і я,і майстер з таким зтикається вперше..!але,з настанням холодів замітив наступне: поки машина холодна зранку - все ОК,як тільки прогріється - знову скрипить !!!
    Вже пробували змащувати ведешкою втулки стабілізатора,сайлентблоки,а скрип всеодно найбільше відчувається на самій рейці!

11. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047
    рейка скрипіти не може, шо вона має до підвіски???? а скрип тільки від амортизації я так зрозумів проявляється.

12. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    ...теж на них грішив з самого початку,але це не так

..так
    ...так і мені в це не віриться,і вухам своїм не вірю,але рукам довіряю,а вони відчувають саме на рейці.
    Підсвідомо догадуюсь ,що причина десь до банального проста,але в чому - невідомо!

Останнє редагування модератором: 11 лис 2008
  13. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047
    Я якшо то може наконечники рульової рейки ,але не з тої сторони де вони кріпляться до стійки а з тої що до рейки, вони там рухаються (коли машиною амортизувати) на таких круглих пластмасових шарнірах, може то і вони.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)