скрипить рульва тяга - що робити ?

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем serg9, 23 вер 2010.

1. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    літом появився скрип в передній підвісці. мабуть від спеки появився, хз.
    пробував знайти де саме - вроді показує що ліва рульова тяга.
    у мене питання - чи дасть ефект, якщо тягу спробувати змастити в місці, де вона має шарнір? майстер каже що змастити неможливо, тільки заміна.
    я ж вважаю що може варто спробувати полізти під пильник і спробувати туди покласти трохи змазки.
    які будуть думки і рекомендації з даного приводу - пробувати мастити чи однозначно заміна ???

2. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    Однозначно заміна.

3. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    мав таку ж проблему 2 роки тому, скрипіла зараза все одно що на возі їдеш, але я не знав що це рульова тяга(і скрипіла тільки при русі 5-10 км по нерівній дорозі), заїхав до майстра(на той час їздив тільки до одного на гаражах) той подивися, позаглядав і видав вердикт - мабудь щось з втулками стабілізатора. Було замінено(виробітка трохи була, але ще можна було їздити) але скрип і далі залишився. Ну тоді каже значить не вони, тому давай замінимо салінблоки. Але я почав спорити, що скрип не може бути від салінблоків і тому почали шукати далі причину. Від нажимання на стойки скрип теж було не чути, і тільки після того як ми двоє почали ту машину розгойдувати як карусель - "Ооооо, матка боска він почув де той скрип". У нього у гаражі виявилась нова рульова тяга(але якась дешева здається) поставили, і от я вже наїздив приблизно тисяч 35 000 на ній, і тьфу-тьфу-тьфу уже нічого не скрипить.
    Нарахунок змастити її, я думаю що не вартує. Якщо скрипить значить змаски немає(і вона там пропала давно), а виробітка полюбому вже є, тому краще поставити нову(я два роки тому заплатив 50 гривень за тягу).

4. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    просто річ у тім, що я зараз маю міняти пильники тяг, бо вони вже якісь підуставші.
    от і думаю, чи пробувати її змастити, чи міняти і не паритись ???
    і ще: міняти одну чи міняти обидві ??? бо вони в мене одної фірми і були поставлені одночасно.

5. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Краще поміняй зразу з заміною пильника,бо той скрип і так знову появиться як би ти сам не змазував і буде тобі давити на мозг.Суто на мою думку можна поміняти і одну,але чи ти впевнений що то саме ліва?бо в мене була ситуейшн що я був на 100% по відчуттям впевнений що стукає ліва,а на ділі виявилось що права:D

6. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    в мене тоже було таке, але я не парився, змастив і всьо...Змін не відчув.

7. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Тобто змін не відчув? Скрип не пропав? Чи як?

8. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    та нє, не відчув як було до скрипу і як після того як змастив, плюс пильник новий поставив, ну але з часом думаю тре по міняти на нову!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)