В мене виникла така проблема. Повороти якщо включаю задні майже не мигають, а передні нормально. Я вже і міняв схеми задні, масу зачищував і ніякого ефекту, все як і було.
Перевір поворот з того боку в крилі або в передньому бампері - десь там є замикання, що і дає такий результат.
Я думаю тут не в короткому замиканні справа - а в опорі провода і окисленні контактів. Для перевірки взяти кусок довгого провода, який з одного боку підєднати до лампочки заднього повороту (інший кінець лампочки на гарантовану масу), а з іншого до колодки яка втикнута в блок запобіжників на контакт що відповідає за задні повороти. Якби в Тебе був Гольф 2 сказав би конкретно до якого контакту - а так - тобі треба самому на схемах глянути його номер. На гольфі 2 втикати треба в це місце
То сталося само-собою чи після якихось змін, наприклад заміни лампочки. Таке буває коли взяти лампочку від вантажного авто (на 24 вольт) замість звичайної (12 вольт).
Привіт всім ! В мене подібна проблема, але в мене всі повороти і габаритні стопи ледь світять! Що це може бути?
Ні лампочки всі на 12вольт. А раніше було так що повороти скоро мигали і норм світило а поті стало майже не видно.
Ок, наведу приклад. У мене була аналогічна ситуація, теж слабо мигав лівий поворот, то причиною було те, що передній лівий поворот в бампері був тріснутий і туди затекла вода. Після заміни - все стало на свої місця. Тому перевір передній поворот і той що в крилах.
Я сьогодні дивився брав все познімав і включив повороти робили погано, коли зняв масу ззаду, то передні сильніше засвітили. То щось задня погана.
В тебе 2 варіанта 1 ти сам усе розбереш всі фішки на блоці запобіжників і на переключателі поворотів та кнопці аварійки(як що є) почистиш і підігнеш контакти. 2 поїдеш до грамотного електрика який за 2-3 вимірювання тестером знайде точну причину і поремонтує. список причин в першому варіанті
До електрика поїхати це добре але покіщо я міняю колодки гальмівні і ще всяку хірню і вона не їде, поставлю все і впершу чергу до електрика махну.