Слабо моргає поворот

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Dima23, 19 кві 2012.

1. Dima23

Dima23 Початківець

Jеttа1. 1.6D
    В мене виникла така проблема. Повороти якщо включаю задні майже не мигають, а передні нормально.
    Я вже і міняв схеми задні, масу зачищував і ніякого ефекту, все як і було.

2. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    Перевір поворот з того боку в крилі або в передньому бампері - десь там є замикання, що і дає такий результат.

3. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Я думаю тут не в короткому замиканні справа - а в опорі провода і окисленні контактів. Для перевірки взяти кусок довгого провода, який з одного боку підєднати до лампочки заднього повороту (інший кінець лампочки на гарантовану масу), а з іншого до колодки яка втикнута в блок запобіжників на контакт що відповідає за задні повороти. Якби в Тебе був Гольф 2 сказав би конкретно до якого контакту - а так - тобі треба самому на схемах глянути його номер.
    На гольфі 2 втикати треба в це місце

4. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    То сталося само-собою чи після якихось змін, наприклад заміни лампочки.
    Таке буває коли взяти лампочку від вантажного авто (на 24 вольт) замість звичайної (12 вольт).

5. Skull2000

Skull2000 Початківець

Jetta2.Vento 1.8
    Привіт всім ! В мене подібна проблема, але в мене всі повороти і габаритні стопи ледь світять! Що це може бути?

6. Dima23

Dima23 Початківець

Jеttа1. 1.6D
    Ні лампочки всі на 12вольт. А раніше було так що повороти скоро мигали і норм світило а поті стало майже не видно.

7. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Реле перевір, воно не лише за час спрацьовування поворотів відповідає :girl_angel:

8. Dima23

Dima23 Початківець

Jеttа1. 1.6D
    Вже 3 реле пміняв зі шроту і 2 свої що мав всі одинаково роблять, ніякого результату немає.

9. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    а перевірив чи ніде не має замикань?

10. Dima23

Dima23 Початківець

Jеttа1. 1.6D
    Шукав вся проводка задння нормальна, не бачу щоб десь замикала.

11. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    Ок, наведу приклад. У мене була аналогічна ситуація, теж слабо мигав лівий поворот, то причиною було те, що передній лівий поворот в бампері був тріснутий і туди затекла вода. Після заміни - все стало на свої місця.
    Тому перевір передній поворот і той що в крилах.

12. Dima23

Dima23 Початківець

Jеttа1. 1.6D
    Я сьогодні дивився брав все познімав і включив повороти робили погано, коли зняв масу ззаду, то передні сильніше засвітили. То щось задня погана.

13. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    В тебе 2 варіанта
    1 ти сам усе розбереш всі фішки на блоці запобіжників і на переключателі поворотів та кнопці аварійки(як що є) почистиш і підігнеш контакти.
    2 поїдеш до грамотного електрика який за 2-3 вимірювання тестером знайде точну причину і поремонтує.
    список причин в першому варіанті

14. Dima23

Dima23 Початківець

Jеttа1. 1.6D
    До електрика поїхати це добре але покіщо я міняю колодки гальмівні і ще всяку хірню і вона не їде, поставлю все і впершу чергу до електрика махну.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)