Треба посмолити цегляний гараж. Площа досить велика. Хтось порадить майстрыв чи хоча б зорыэнтує в ціні чи правильній техніці?
в нас на гаражах колись багато оголошень висіло, можу глянути, але я їх (майстрів) не знаю. Але зараз вроді криють єврорубероїдом (швидше, простіше, певно і краще, але дорожче) У вашому магазині завжди багато оголошень. Ціна була 1-2 роки тому десь 200 грн рулон рубероїду, робота + його газ в балонах десь 18 грн за квадрат. Але то давно, тому дуже приблизно...
Дякую що зорієнтував. Радити неперевірених майстрів звичайно не варто так як таких повний ваш магазин. Цікавлять перевірені.
пробував єврорубероїдом.... швидше дорожче але не краще.... звичайна смола і зіичайний рубероїд краще. Єдине що рубероїд добрий знайти тяжко...папір як три газети....дрантя. Минулого року добрий знайшов на новому Торпедо. Єврорубероїдом добре латки ставити по існуючому, а якщо на на голий цемент чи бляху не тримає.... тріскає і відлітає.
Юра, трошки тобі заперечу. Минулого року з братом покривали гараж - залили на даху стяжку в 3 см, і поверху еврорубероїдом. головне - нормально його розігріти, але не перегріти + якісний купити. наразі вже рік лежить - ніяких тріщин, стан - як тільки постелили.
доречі обовязково старі слої рубероїду знімати і робити стяжку наново, чи можна зверху просто постелити та й край на тому?
Саша, я віддерав старі слої. а стяжку лив - тому що поверх плит ніхто її ніколи незаливав, коли побудвали гараж. то я з братом вирішили залити (товщина 2,7 см, якраз на висоту металевого профіля для гіпсокартонних стель )