Смолити гараж

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Sasa, 21 тра 2012.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Треба посмолити цегляний гараж. Площа досить велика.
    Хтось порадить майстрыв чи хоча б зорыэнтує в ціні чи правильній техніці?

2. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    в нас на гаражах колись багато оголошень висіло, можу глянути, але я їх (майстрів) не знаю. Але зараз вроді криють єврорубероїдом (швидше, простіше, певно і краще, але дорожче)
    У вашому магазині завжди багато оголошень.
    Ціна була 1-2 роки тому десь 200 грн рулон рубероїду, робота + його газ в балонах десь 18 грн за квадрат.
    Але то давно, тому дуже приблизно...

• Подобається Подобається x 1
  3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Дякую що зорієнтував. Радити неперевірених майстрів звичайно не варто так як таких повний ваш магазин. Цікавлять перевірені.

4. kym

kym Аксакал

a 100
    пробував єврорубероїдом.... швидше дорожче але не краще.... звичайна смола і зіичайний рубероїд краще. Єдине що рубероїд добрий знайти тяжко...папір як три газети....дрантя. Минулого року добрий знайшов на новому Торпедо. Єврорубероїдом добре латки ставити по існуючому, а якщо на на голий цемент чи бляху не тримає.... тріскає і відлітає.

5. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    Юра, трошки тобі заперечу.
    Минулого року з братом покривали гараж - залили на даху стяжку в 3 см, і поверху еврорубероїдом. головне - нормально його розігріти, але не перегріти + якісний купити. наразі вже рік лежить - ніяких тріщин, стан - як тільки постелили.

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Може в мене не дуже якісний попався, але після зими повідставав і потріскав

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    доречі обовязково старі слої рубероїду знімати і робити стяжку наново, чи можна зверху просто постелити та й край на тому?

8. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    Саша, я віддерав старі слої. а стяжку лив - тому що поверх плит ніхто її ніколи незаливав, коли побудвали гараж. то я з братом вирішили залити (товщина 2,7 см, якраз на висоту металевого профіля для гіпсокартонних стель :))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)