Смотрел сегодня коррадо, незнаю покупать или нет, помогите!!??

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем valeron, 25 тра 2008.

1. valeron

valeron Active Member

vw соrrado 1.8 PG Supercharger SC14
    Смотрел коррадо Г60 92г фиолетовый(1 год как покрашен, чють был примят в зад, но все ровное), ел.ст подэмники, абс(наверно не рабочий, не трищит педаль), електро люк(криво закрывается), гидро усилитель, щиток приборов не рабочий, тонирован, ручки дверей не рабочие, кожаный салон(4-), не хватает пару пласмасок в салоне, диски титановые Р15 205\60 перед лето зад зима, в задних колесах есть люфт немного, компрессор (реанимированый 3 месяца назад), двиг прошол 240 тищ., лупит масло гдето капает вроде со шланга непонятно, провода под капотом (на 4).
    Цена такого автомобиля гдето 6 тищ,
    Подскажите пожалуйста стоит ли его покупать??????

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: Смотрел сегодня коррадо, незнаю покупать или нет, помогите!!??

Нормальна ціна, я свою у приблизно такому стані і таким же пробігом купував рік тому на рік старшу і дорожче. Пластмаски з салону і ручки ти знайдеш, то не така страшна проблема. Компресор якшо реставрований, то трохи ще поїздить. Якщо купуєш машину не на останні гроші (взагалі таку машину на останні не купують :) ), а маєш "запас", можливість вкласти в неї у перший час, то я би казав брати.

• Подобається Подобається x 1
  3. valeron

valeron Active Member

Спасибо за ответ. А тогда следущее там стоят диски с резиной на Р15 205\60, большой просвет между колесом и аркой, я хочу чтобы был меньше просвет, машину надо занижать или ставить диски с резиной Р16 215\50(при таком размере резины надо чтото переделывать)???

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

У тебе або якісь підставки, або амортизатори вищі стоять або пружини. Треба дивитися як там намучено, глянути номери амортизаторів і пробивати по каталогу. Тоді будеш знати, чи рідні у тебе стоять амортизатори чи це вже колхоз. Коли ти машину опустиш, то ці колеса не поставиш на неї, будуть затирати об арки. По заводу там йде розмір 195\50 Р15.

Мені також машина дісталася завищена. Я на днях вирішив з"ясувати, яким саме чином. Почав із того, шо подивився на номер заднього амортизатора. ВИявилося, що це амортизатор від Форд Гранада 85-95 років. Так шо якшо захочеться опустити машину до нормального рівня, то доведеться попасти в кругленьку суму, бо ше невідомо, що там стоїть спереду, може і пружини міняти доведеться.

5. Хат

Хат Active Member

VW Corrado G60

Не нада она тебе......

Додано через 3 хвилини
    Зачам тебе этот труп....ума не приложу.
    Нормальная Коррада стОит от 8500-9000

Ты себя заранее загоняешь в кружок очумелые ручки и на деньги около 5000 на восстановительные работы.
    ЖОшка....реанимация....это не на долго, поверь мне...тыщ 20 от силы.
    Направляющую ты не купишь нигде, так же как и ручки. От пассата не подходят. б.у. мона поискать по 50-80уе за штуку. Если повезет.

Двиг скорее всего на подходе.
    Нада делать электрику.
    Приборка 50-80уе.

Я свою взял за 5300. За полтора года положил в нее 8 000-10 000уев.
    Из всего старого наверно у меня остался только кузов и торпеда))))
    Зато кож салон на 5, компрессор с мерина, двиг после капиталки, аморты ФК, пружины (Х енд Р) перфорированные вентеля передние, биксенон, та...много чего хорошего.
    Так вот, меньше чем за 9000 я бы и разговаривать не стал.....

6. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990

valeron виклади фотки.

7. valeron

valeron Active Member

Фото есть только одно не луччего качества.

Вкладення:

• ______273.jpg
      ______273.jpg
      Розмір файлу:
      11,4 КБ
      Переглядів:
      234
  8. valeron

valeron Active Member

Одни говорят покупай другие невкоем случае не надо. Но очень хочется себе корраду, и меньше всего хочется ЛОХОНУТСЯ.
    Пацаны я просто в растерености!!
    Посоветуйте есче чтонибуть!

9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Тобі ж дали дві поради:
    1) купуй за $6000 та вкладай ще 3-5 тищ
    2) купуй за $9000, але всерівно вкладеш ще мінімум 1 тищ.
    В будь-якому випадку ітого буде біля $ 10000 :)

• Подобається Подобається x 2
  10. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990

Один мій знайомий, автоцінитель, при аналогічних моїх роздумав сказав, якщо ти хочеш сексу - заведи подружку, а якщо хочеш єб.... - купуй Коррадо , в дечому це правда :mrgreen:. Перше - прийдеться самому розбиратися у всьому, не дуже хочуть її майстри ремонтувати , страшно їм чи що, Подруге готуй зразу ще з 3000 у.о.. , нерви , інструменти і час. Я в своїй вже міняв головний циліндр щеплення, всі ремні(для профілакти, підношені були), ремонтував лямда-зонд , зараз ремонтую пічку , це при тому що перед покупкую я її діагностував. Ще треба зайнятись проводкою, постукує рульова , поміняти опорні підшипники спереду і ще точно щось вилізе :-D. Але задоволення від часу що я проводжу сидячи за кермом компенсовує всі ті поломки ))).
    От то що пробігла 240 і масло жене насторожує, я хоть знаю що в мене кузов , двігло і компресор нормальні решта по трохи дороблю. По-любому перед покупкою продіагностуй в кількох місцях.8)
    Поцікався по всіх знайомих автолюбителях і нехай вони поцікавляться по своїх , можливо хтось знає щось про її минуле.

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

а детальніше? як і де ремонтував і скільки то коштує?

12. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Твоя була в кращому стані. Однозначно.
    Я думаю, якщо маєш гараж з інструментами, маєш постійні прибутки і принаймні по 3 -4 години вільного часу, брати вартує. Те, що тут перерахував це тільки вершина айсбергу - в перший місяць повилазять тонни дрібниць, до яких тре буде бути готовим. Якщо не залишить натхнення, за півроку помірних ремонтів і вкладень можна буде отримати повністю справний автомобіль, а що головне - зроблений власними руками!

13. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990

Все обійшлось 50 грн. Спочатку поїхав на діагностику до інжекторщиків біля автобазару на Кульпарківській (брала багато бензини , тоді ще не знав причини), вони до лямди підключили пристрій який має графічну маску як працює нормальна лямда і порівнювали з моїми показами. Виявилось що при холодному моторі моя лямда не працює взагалі(дає показ вливати максимум бєнзи), з часом починає працювати і так жеш в любий момент може перестати працювати, але коли починає працювати то дає абсолютно нормальні покази, далі ремонтувати відмовились оскільки сказали що не мають ями. Варіанти були наступні : глючить проводка лямди, підігрів лямди, сама лямда(хоча дивно було чому коли вона починала працювати то працювала нормально) або каталізатор за нею забитий. Почав з поради тих майстрів їхати на яму викручувати лямду , перевіряти каталізатор і т.д., все це виявилась даремна робота оскільки далі при перевірці проводки виявив що ізоляція двох дротів на згині дуже пошкоджена і вони сильно окислились(особливо в одного, вроді підігріву лямди). Після ремонту проводки все стало ОК , середній розхід по місту 13 літрів. Не розумію чому ті майстри не могли вамі провірити проводку, ями для цього явно не потрібно, а за діагностику здерли 50 грн. Тепер ремонтую пічку...))) або ще можна дописати to be continue :-D

14. Хат

Хат Active Member

VW Corrado G60

Зрозумій, тут така ситуація.......Коррадо-це не Пассат до прикладу.....на ній по нормальній дорозі спокійно їхати практично не можливо, тому все повинно бути в ідеальному стані (Ходова, колеса, двигун, навісне). Я до прикладу поміняв всю підвіску, мотор, стартер поставив із Г-4ТДІ, Гідропідсилювач, коробку, переварив вихлоп, поставив компресор з Мерседеса, перебрав всю проводку, в планах ще поставити здоровий інтеркулер для кращого охолодження повітря. Покрасив, поміняв музику та салон, купив передню пластикову решітку, яка до речі коштує 40 євро)))))..... ось тоді вона стає схожа на машину і ти насолоджуєшся.
    От тому я свою до прикладу й не хочу продавати, вірніше не шукаю клієнтів, самі знайдуться коли потрібно буде.
    А за 5-7 тисяч як правило продають машини люди, які їх купили, покаталися, побачили скільки треба вкласти грошей, взялися за голову і хочуть якнайшвидше продати цей зламок, що стоїть на колінах.
    А купують такі машини в основному люди, які зв"язані з СТО, продажем запчастин, наявним вільним часом, тощо..........
    Якщо вже ти іі надумав брати, я б радив дивитись на стан кузова. Все останнє другорядне.

15. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990

Ну а моя частково вже відновлювалась , на відсотків 40-50, решта мені дісталось. Попередній власник почав її відновлювати але видно забракло грошей, сили, ще знаю що він на мотоциклі чуть не розбився, може і то повпливало на думку продати, але і заплатив я за неї між 6000 і 9000 у.о. 8) , то що планує ще зробити в найблищі рік-півтора переросте в 10000 у.о точно, так що тут по грошах приблизно однаково виходить.

16. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Якщо бита тачка - то йаду краще ніж брати... Перевір кузов - якщо все ок, то бери, збавивши ціну до 5. А як ні - от бери в Великого Хата. Карада в нього мені дуже сподобалась.

17. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

А може ностальгія по Скірокко 16в.....

18. valeron

valeron Active Member

Кузов вроде нормальный. Но незнаю вереть хозяину или нет вот в чем, спереди стоит нормальная резина летняя с нормальным протектором, а вот сзади стоит зимняя резина и на одном колесе с наружной стороны седеная резина. Он говорит мол такую поставил с бмв.
    Вот не знаю что думать и как проверить самому??

Додано через 2 хвилини
    Цену удается збить только до 5.5$ больше не хочет уступать.

19. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Гума то нічого кримінального. Якщо би було зміщене сходження задньої балки, стерті би були обидва колеса. Якщо би був збитий розвал до стану стирання одного колеса - ти би це побачив ще здалеку. Якщо колеса стояли спереду, то значить, що колись міг бути зміщеним розвал-сх, які на корку регульовані. Нічого страшного.

Взагалі візьмуся наглості і пораджу таки купити. 5,5 це ціна добре поїздженої девятки, а аж ніяк не коради, хоч і покоцаної. Це не лянцер х., який при виїзді з магазину стає дешевшим на парочку тисяч, а через 5 років більше ніж на половину, катайся на ньому чи ні - а дешевіє як пентіум, морально. Отже думаю, що це буде нормальне вкладення грошей. Вже надто мало шансів на те, що ця машина колись подешевшає.

P.S. Якщо вже дуже мучать сумніви - приїзджай в робочий час на контрактову, глянемо. До речі, там же частенько паркується чийсь червони корок - може Хат підкаже чий?

20. valeron

valeron Active Member

Вот наглядный пример людей которым действительно не безразличны проблемы других. Спасибо по резине все четко и понятно обяснил, по цене тоже убидил.
    Может подскажеш на что есче обратить внимание при осмотре машины???

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)