А у мене спереду літо, ззаду зима яка від"їздила круглий рік, і нова зимова гума на балконі Реббіт, шо це в тебе за огидні зелені диски?
Це спец зимові диски. Якщо машину засипить снігом повністю то цей їдкий зелений колір буде пробиватися назовні і вуаля - машину знайдено! Ну то вже не став нової... Не слухай того Zh@riKа... скоро ітак весна!
Мoтoцикл уже мiсяць як сxoвaний у теплoму гaрaжi A кoлiр кoлес нa мaшинi? Менi пoдoбaються oригiнaльнi речi i oригiнaльнi люди... I дуже нaдoiдaють люди плaну "Тaк всi рoблять - i я тaк буду"
може це краплинка літа,глянув на катки (зелені) і думаєш за рибалочку,шашличок,сонечко ну і ........:kiss3:
Капец вчасно, сьогодні і на зимовій було їхати просто жесть, увляю як на мішаній (лисо-зимово-літній) ) Сьогодні було стільки рагулів на дорогах які ще не перелаштувались не зимово-слизький лад їзди і цуки підрізають шо хворі перестроюються фіг зна як і без вказування поворотів, маршрутчіки сьогодні особо апасні повний автобус людей а вони ганяють ... жопа карочє
Нифига сибе цены , я за 80 переобулся ! Правда поселке живу , в городе наверное тоже около 150 наверное ....