Соціальна акція «УВАГА, МОТОЦИКЛІСТ!»

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем gammmer, 14 кві 2012.

1. gammmer

gammmer Початківець

Ваз 2101
    Соціальна акція «УВАГА, МОТОЦИКЛІСТ!» (м. Львів 21 квітня)
    Ось і розпочався мотосезон 2012, а з ним, як це не прикро, і серія мотоаварій, в тому числі й із летальним кінцем. Про винуватців даних аварій можна сперечатись довго, проте наскільки це ефективно і чого ми в результаті досягнемоa?

Львівська філія мотооб’єднання «YBR club» та мотоциклісти Львівщини вирішили провести акцію «УВАГА, МОТОЦИКЛІСТ!», яка має на меті побудову та зміцнення дружніх відносин і взаємоповаги на дорогах між мотоциклістами й автомобілістами, а також сприяння підвищенню уваги за кермом.

Акція проходитиме у Львові за такою програмою:

11:00-13:00 - роздача тематичної поліграфії мотоциклістами
    (проспект Свободи та перехрестя вул. Городоцької і Чорновола)
    13:00 - проїзд мотоциклістів центром міста та виїзд у смт. Брюховичі
    14:00 - 16:00 - катання усіх бажаючих на мотоциклах
    (в’їзд у смт. Брюховичі, навпроти АЗС)

Ми прикладемо максимальних зусиль, щоб досягнути результату, а також щоб даний захід запам’ятався вам на довго. Будемо раді бачити вас!

УВАГА! У випадку негоди проведення акції буде перенесено на 1 травня.

Наші партнери: мотосервіс «Motorushservices» та журнал «БАЙК».

Детальніша інформація – на сайті http://motorush.com.ua/ або за телефоном:
    063 224 70 54.

Дякуємо за увагу. До зустрічі 21 квітня!

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Яка мета акції, так і не зрозуміло. Ну, реклама фірми і журналу - то ясно, але ж мала б бути все-таки і якась дійсно соціальна мета.

3. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Хай собі спочатку мозги промиють тою тематичною поліграфією.
    А то їду cобі по місту 60 навіть біля 70 км\год:D а тут звідки невізьмись
    як ті джмелі кругом мене ну явно поза 100 погнали:diablo:. І поті ще обіжаються що їх водії авто не помічають .

4. andrey28

andrey28 Початківець

passat B3 1.8 універсал
    пару років назад їхав на Тавріїї десь 105 км/год, так мене група таких джмелів як стоячого, а один вирішив поприкалуватись, так на задньому колесі обігнав, рівно пройшов між мною і фурою, сподіваюсь він ще живий...

5. gammmer

gammmer Початківець

Ваз 2101
    Мета заходу є у постері. Комерції акція не несе. Те що є спонсор це важливо для нас як фінансова частина для проведеня акції не більше. Нічого рекламувати ми не збираємось. Це що є на деякій поліграфії це вимога спонсорів. Приїзжайте спілкуватися, будем раді бачити. Будем катати автомобілістів для того щоб хоч чуть чуть ви відчули що таке мотоцикл.

6. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я точно приїду на байку!

7. gammmer

gammmer Початківець

Ваз 2101
    Будемо раді бачити вас. І беріть ваших друзів автомобілістів ;) Всіх будем раді бачити ;)

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ти ж продав!

9. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    ти що,на ендуро приїдеш?

10. gammmer

gammmer Початківець

Ваз 2101
    майже, на ямаха фазер :)

11. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    класний байк, а скільки кубів, який рік?:)
    Я от також марю двоколісними красавцами, але на жаль ціни на них такі ж, як і на автомобілі, а останні більш універсальні(в дощову і снігову погоду)тому байк так і залишається просто мрією:)

12. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Не знаю, хто збиратиметься там, але якщо це будуть ці хлопці, що часто їх можна зустріти на заправці Лукойл на виїзді зі Львова стрийською трасою, то я би радив їм не збиратися а продати мотоцикли і ходити пішки. Страшенно хамовитий народ, ставляться до машин як до нижчої касти очевидно базуючись на тому, що в них маневреність краща. Два рази зустрічався, два рази переконувався. Другий раз 4 хв чекав поки крутелик забере свій мотосеконхенд з колонки після заправки - спочатку він допивав каву, потім вдягав куртку, потім сідав, потім заводив і прогазовував, потім перевіряв рівень пального, потім розрівнював складки на штанах а потім від'їхав 2 метри від колонки до своїх товаришів, які стояли і пили каву поруч, зліз з мотоцикла і приєднався до розмови. Після того розумію такі дії, як то зображено тут Веду до того, що абсолютно згоден з тлумаченням про те, що промивання мозгів потрібно почати з мотоциклістів, вони мусять розуміти, що історично склалося так, що всіх у нас відразу не навчиш, вони перші повинні подбати за свою репутацію, адже повага на дорозі починається з поваги особистої. Поки вони це не зрозуміють, хоч тоннами друкуй афіші, толку не буде.

Щоб не починався холівар, скажу, що півмолодості теж провів на двох колесах. І не вимагав від водіїв уважності а в першу чергу намагався бути толерантним та уважним у першу чергу сам.

Останнє редагування: 15 кві 2012
  13. gammmer

gammmer Початківець

Ваз 2101
    Фазера маю 600кубового року 2004го.

до scirocco
    Я думаю серед автомобілістів теж зустрічаються негативні персонажі. Все залежить від людини а не від транспортного засобу.

14. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Звичайно що є, але я підняв проблему всіх мотоциклістів, які, судячи з вашої відповіді, навіть не хочуть її розуміти, знову переводячи стрілки на автомобілістів.

15. kym

kym Аксакал

a 100
    Теж трохи відїздив на двух колесах і виробив собі методу... на авто коли є мотоциклісти головне не робити непередбачуваних різких рухів (хоч це не варто робити в кожному випадку, але з двуколісними особливо) і хто з двоколісних має мозги той доїде до дому і буде довго їздити хто не має ... ну то довго не їздять. А до всякої бравури двоколісних тре відноситись по філософськи....))))))

16. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Будучи людиною толерантною та спокійною, але все рівно не можу не відміти те що мотоциклісти порушують правила руху в більшій мірі ніж автомобілісти, поводять себе агресивно і по клоунськи. Навіть сьогодні бачив пару моциків які валили як ні в чому не бувало проти шерсті по вул. Коперніка, мусив давати їм місце щоб проїхали. А ті їхні улюблені маневри раптової появи на високій швидкості зліва взагалі вкурвлюють. Вночі на Дорошенка взагалі якісь пробіги під 100 км/год влаштовують, мудаки.

17. gammmer

gammmer Початківець

Ваз 2101
    Всіх під одне не варто косити. Я теж автомобіліст і різнобічно дивлюся на все. Мотоциклісти ж не вчать і не вказують як їздити кому. А у вашому випадку описаному вище це звичайне людський пофігізм на інших(я про заправку). У нас мажори на ведики і дорогих машинах їздять далеко не так як інші. Тому не варто говорити що всі мотоциклісти гівнюки рідкісні, це стереотипи, стараємочь їх розбити такими акціями. Тай варто для різнобічної думки вам спробувати поїздити по місту на двоколісному транспорті, хоча б навіть на велосипеді, чи на скутері. Повірте за місяць часу у вас частково думка зміниться і ви побачите збоку як їздять на авто, я не кошу всіх автомобілістів під одне, радує те що у нас в місті культура водіння за останні роки піднялася.

до kym
    Ви праві що хто має голову той доїде, але як відомо один випадок може все поміняти. Тай їзда на автомобілі теж допомагає уникати багатьох неприємних ситуацій. Тому завжди варто побувати в шкурі іншого щоб зрозуміти як йому є. Не забуваємо про те що у нас дуже розповсюджено купляння прав що дуже негативно відбивається на безпеці руху. Признаюся що у 18 теж купив права кат Б. Але до 22х не сідав за руль через те що не вмів їздити, поки не навчився доти не їздив по дорогах. Кожен хто сідає за кермо має бути відповідальний, якщо не за своє життя то за інших.

18. gammmer

gammmer Початківець

Ваз 2101
    Ще раз повторюся, що варто попробувати себе в якості мотоцикліста щоб зрозуміти. На рахунок пдр їх порушують всі, але мають бути межі. Нічні ганяньня мене теж не дуже радують, але думаю насамперед у нас не має належної відгородженої дороги для таких хто хоче випустити пар. Є багато проблем, але не варто агресивно ставитися, варто доносити думки одні до одного.

19. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Обалдєнна підстава носитися центром міста проти руху, підставляючи інших під кримінал. От скажіть, чим я заслужив на ризик того, що в салон машини, де вожу дитину може влетіти труп мотоцикліста? Тим що комусь захотілося купити мотоцикл до того, як йому зробили окрему доріжку? Чи тим що він не зрозумів, що таке односторонній рух? Чи тим, що йому хочеться шукати цю доріжку у центрі міста? Схоже, ви навіть не дивуєтесь наведеним вище прикладам, вважаючи їх рідкісними випадками, що не впливають на безпеку на дорогах, далі шукаючи толерантності від водіїв. А дарма.

Ви знову не зрозуміли. Я не вважаю мотоциклістів гівнюками а даю фахову пораду почати з підвищення репутації шляхом впливу на своїх колег а не вічним переведенням стрілок на водіїв машин і агітацією серед останніх. Почніть з себе, коли більшість автомобілістів сприйме вас як повноцінну групу порядних людей, тоді будемо говорити про привернення уваги і агітацію. До того часу вони немають сенсу. І не треба знову зводити стрілки на водіїв авто або приводити приклади з винятків. Тут мова про мотоциклістів як загальну групу, більшість з якої часто помічаються як бидло на дорозі. І не мною одним, зробть правильні висновки, вони зможуть зробити багато добрих справ і можливо навіть когось врятувати.

Останнє редагування: 16 кві 2012
  20. gammmer

gammmer Початківець

Ваз 2101
    Я все прекрасно розумію, мене не дивує гасання, мене бісять люди якім на все плювати(і мотоциклісти зокрема) Всіх кого знаю не їздять як навіжені, і тим більше проти руху наражаючи на небезпеку інших. Зокрема по вулиці дорошенка проти руху їздять і авто. А серед колег завжди роблю зауваження коли хтось щось робить не те. Я хочу ставитись з розумінням, навіть якщо їхати проти руху, то це має бути дуже повільна їзда і лише якщо не можливо інакше. Але як знаю на дорошенка таке може оправдати лише виїзд з банківської на право у вихідний день якщо треба попасти в сторону центру. Решта все можна зробити по правилах. Кажу не всі мотоциклісти ідіоти і нелюди. Просто в очі зазвичай нажаль кидаються такі. Не забувайте що і серед мотоциклістів є мажорчики і безголові малолєтки, так як і на авто які ганяють на татових мерседесах, хондах, бмв і тд. Крім цієї категорії яких всюди чути і видно, є мотоциклісти адекватні і нормальні, такі самі люди які мають сімї. А тих хто ганяє життя і випадки наказують, буду сподіватися що вони не задінуть нікого крім них самих. Любе захоплення має бути з головою.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)