в мене, після капіталки, вирубався спіометер,так як мені потрібно обкатати двигун важко орієнтуватися (тахометра теж немає), підкажіть що краще зробити щоб був спідометер і бажано тахометер що було якісно і не дуже дорого!!!
Відповідь: спідометер спідометер працює зарахунок тросіка який йде з коробки (механічним способом) тому подивись можливо просто не підключений.. друга справа кілометраж він там в тебе електронний.. може просто не підключені жгути?? дивився до них??
Відповідь: спідометер тахометер тобі любий електрик пофіксить.. він в стандартному жгуті з проводкою йде.. навіть якшо в тебе нема тахометра ставиш приборку з ним, підключаєш жгути і все працює.. коли я ше цього незнав то мужик казав шо там провід на катушку кидаєш і все показує..
Відповідь: спідометр соляріс а чого ти думаєш шо в гольфі 3 тросік для спідометра присутній? зора тросіка тобі не в штатній комплектації не дали, не шуай його.
Відповідь: спідометр В G3 нема тросика - там все електронне. Якщо не працює спідометр - шукати обрив в проводці, міняти датчик швидкості чи приборну панель. Щодо тахометра то +1 про заміну приборної панелі - постав з тахометром і буде тобі щастя
Відповідь: спідометр та за нову приборку на шроті захотіли 60 доларів, але тепер точно прийдеться купляти - хтось знає де можна купити дешевше?
Відповідь: спідометр Нова приборка коштує значно дорожче 60у.е. У Києві приборка Г3 на шротах коштує $40-60.
Відповідь: спідометр D.Lus, я думав шо так як в мене zhora, купи собі зразу ту від четвертого, нехай дорожче але всі цифри окремо підсвічуються.. такі накладки тільки 100 баків коштують ;-)
Відповідь: спідометр Solaris, дещо інакше У "трійці" вже все повністю електронне - до приборки під'єднується лише один жгут проводів. Та-та, там ще й жгут у комплекті та поплавок рівня палива
Відповідь: спідометр хіба можна собі поставити від 4-го? там все по розмірах підходить і по електриці?
Відповідь: спідометр Дивись тут: http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1695 http://www.4ik.com.ua/forum/viewtopic.php?t=3455&postdays=0&postorder=asc&start=105
Відповідь: спідометр я вже собі замінив приборку поставив від поло , все працює крім спідометра, лектрік каже що датчик швидкості який йде в коробку потребує заміни, правда деколи він починає показувати метрів 200 і все далі 00. біда в тому щой кілометраж не крутить!! скільки він десь може коштувати , чи то може бути десь проводка перебита , чи ще якась біда????!
Відповідь: спідометр Від приборної панелі це не залежить. Може просто помер датчик, а може й проводка
Відповідь: спідометр та скоріш за все дптчик , але чому він деколи показує???він напеане якийсь глюкнутий, через те я думав що моя маленька пє набагато більше бензинки!
Відповідь: спідометр короче кажучи поміняв собі приборку , поставив з тахометром від поло , всі датчики і тах працюють супер а от спідометер глюкакв глюкав , а поті вмер зовсім - купив собі новий датчик ---- ага так на нулі і досі тримається перевірив поки проводку- в нормі! пролема не в тому що швидкості своєї не знаю а в тому що скільки км пробігав теж не рахує! що ще може бути?
Відповідь: спідометр Що значить ця фраза? Як перевіряв? Теоретично в тебе або датчик той що в коробці не подає сигнал (бо його ніщо не крутить) або в приборці спід нагнувся. Щоб перевірити чи напруга на приборку з датчика поступає - підєднай датчик до вольтметра (стрілочного) і проїдься - подивись як стрілка буде себе вести. Далі вже мона висновки робити.
Відповідь: спідометр там в розємі інакші контакти на спідометр. перевір. і до речівиклади для подальшої помощі. 1.фото приборки спереду + фото розєма приборки. 2. фото старої приборки спереду.