Пвивіт всім! Порадьте що робити,спідометр жужить вуха вже всі прожужав, неприємно, що це сам спідометр чи тросік?Якщо міняти то цілий щиток чи тільки саму шкалу.Є на шроті але з шкалою 220 км.а в мене 200 що робити?
Мастив разів з десять (ведешка, літол і ше якийсь шайс), за пів року стало менше шурчати, може привик))))
Проблема: спочатку жужав трос, потім я купив новий, після заміни стало значно тихше, але з,явилось тихеньке жужіння десь в місці кріплення троса до щитка. Місце кріплення проса до панелі я змазав, але не допомогло(( Що робити?
Коли похолодало і зранку завожу машину, починаю їхати, то протягом 300 метрів є якийсь скрегіт (думав якась тварина в підкапотному кігтями скреготала). Цей звук швидко пропадає до наступної ранішньої їзди. І по відчуттю він або в районі приборки, або в підкапотному, але неподалік приборки. Наскільки розумію - ремні, генератор, коробка не можуть бути джерелом. Найближче є трамблер ну і трос спідометра. Швидкість - не більше 30 км/год. Пічку, магнітофон виключав. Хто що може порадити або може стикався з таким?
може бути таки тросик. запшикай силікону в середину, і для впевненості можеш ще графітової змазки напхати в нього скільки зможеш.
так, треба приборку знімати. інакше ніяк. скоріш за все буде прогресувати... ну або ти привикнеш до того звуку )