Трагедія відбулась на проспекті Перемоги у Києві. Представник Державтоінспекції зазначила, що за попередніми даними водій автомобіля "Honda Accord", що рухався третьою смугою руху, з боку Дегтярівської у напрямку Щербакова, не обрав безпечний бічний інтервал і зіштовхнувся з автомобілем "Volkswagen Passat", що рухався в попутному напрямку. Після цього зіткнення "Honda" виїхав у зелену зону, зіштовхнувся з двома деревами й перевернувся. Внаслідок ДТП 2 пасажири "Honda", серед яких Ігор Пелих, загинули від отриманих травм на місці події. Ще одного пасажира цього автомобіля госпіталізовано до лікарні. Ігореві Пелиху було 35 років. Він народився в Тернополі у 1974 році. З 1997 року працював у Києві на радіо «Столиця», пізніше - на «1+1», ICTV, заснував власний продакшн «Роги і копита». Був одружений із Олександрою Лозинською - екс-ведучою «1+1». Батько трьох дітей. Прощання з Ігорем відбудеться 10 травня об 11.30 на телеканалі ICTV (Київ, Паньківська,11). Шкода, наша людина була...
Я з дружиною дуже любили передачі які вів Ігор. Хлопака був реальним патріотом і вніс значну частку в популяризацію української мови на телебаченні. З Ігорем пару раз під час помаранчевої революції зустрічались. Дуже шкода сім'ю, сподіваюсь що будуть сильними і знайдуться справжні друзі, котрі підтримають їх в такий час... Ігор не заслужив такого короткого життя...
який жах, співчуваю родині !!!! Майже на всіх форумах висловлюють свої співчуття!!! Хороший хлопець був
Я зранку на автосайті новину про це ДТП прочитав. http://www.autosite.com.ua/news_article_12009.html Але про Пелиха не написали. Потім дізнався з іншого ресурсу хто в авто був. Жах! R.I.P. Співчуваю родичам. P.S. Не раз переконуюсь, що кращі люди покидають цей світ першими
Насамперед пам"ятаймо , коли на дорозі, то треба цінувати власне життя і життя всіх навколо. Пелих прожив коротке, але яскраве життя. Земля пухом...
Якось тяжко на душі стало коли дізнався. Дуже шклда, коли йдуть такі молоді, повні енергії і талановиті люди. Співчуваю родичам.
Сумно на душі! дуже шкода! Він був дуже класною людиною! Співчуваю його сімї! Хай земля йому буде пухом! Його ніхто незабуде!
Коли мені зранку друг подзвонив і сказав що Пелех загинув я зразу подумав, що автокатастрофа... Дуже шкода... Чудовою людиною був)))
Щойно цю жахливу новину почув по ТВ, дружині мало погано не стало. Дуже любили його як ведучого. Україна втратила Велику Людину. Нажаль мало хто з хороших людей зумів пробитися. сумно. співчуваємо.
Ця трагедія знов нагадує, що коли ти їдеш з пасажирами потрібно брати це до уваги. Я завжди собі в умі нагадую, що в машини я не сам і потрібно спокійніше їхати.
надзвичайно шкода. Хоч і бачив тіки по телевізору але здається шо знайомий загинув. Земля йому пухом.