Відповідь: Спортивні пружини Ну... Думаю завжди вказують заниження - тому 60/60 - будуть нижчі (-60мм). Рекомендую брати 40 тому що прийдеться міняти і аморти.
Відповідь: Спортивні пружини При заниженні -60 то стопроцентів тре міняти. Крім того то непрактичне заниження, пружина просто буде висіти якщо колесо відвисне з бордюра. Я собі купив з заниженням -30/-30. При -40 ще можна їздити на старих аммо. Тільки все ж уточни в продавця, що він має на увазі під цифрами 40/40.
Відповідь: Спортивні пружини докладно-60 знизить авто про 6 см, лише я скажу тобі,же колега таке вклав в себе і на наші дороги є мега проблема з рухом такого авто, в нашому випадку найлепсза альтернатива є -40
Відповідь: Спортивні пружини дОУ вот думаю себе кору занижать, кто знает по чем пружины - 40 пр мерно навскидку?? и какая фирма производитель?
Відповідь: Спортивні пружини Стануть. Але... Проблем ти не уникнеш. В мене є комплект спортпружин з Г2, можу віддати комплект за 100 грн для експириментів. На мене вони гарно не стали. верніш стали, але машина дуже погано себе вела. Мені не сподобалося. Якщо такі девайси брати, то тіко з Г1 і тільки з корткохідними аммо, які вміють з заниженними пружинами працювати. ЗІ Я ж тобі давав телефон хлопака. у котрого передні пружини лежать. Не мороч собі яйця.
Відповідь: Спортивні пружини за 100 грн то не пружини а кусок дроту.. не дивно що вони дуже погано вели себе на машині. Нормальні пружини робить наприклад фірма Eibach, H&R.. Зрозуміло що занижені пружини зі стоковоми амортизаторами працювати не будуть.
Відповідь: Спортивні пружини 100 грн - то за пружини б/в(але я їх брав набагато дорожче). Я й брав їх такими, бо боявся, що нові пружини не підійдуть на мене, бо вони з Г2. Брав заради єкспирименту. Ціну нових таких пружин я знаю. Ну а про те, що занижені пружини повинні працювати з аммо короткоходними, читай мій допис вище!
ще є. Про ті пружини нічого конкретного я сказати не можу. Брав їх на розборці. Навивка - прогресивкна, червоного кольору, і судячи з пружин - вони занижені. Тобто під них потібно мати аммо, яки вміють з ними працювати.
Сорі, перечитав ще раз свої пости і зрозумів, що ввів спільноту у оману. В мене є тількі передні пружини з Г2.