Срає масло на сам пильник(пильник з одної сторони тріснутий) його я вже найшов, питання чи там є ще сальник і чи треба його міняти ? Може хто стикався і підкаже хто може таке зробити ?
Напиши конкретніше,ато не ясно з якого пильника.В мене гнало масло де прикручується внутрішня граната,там є заглушки і сальник (в мене були тріснуті заглушки) поміняв Їх і все добре.Ремкомплект купляв на Шевченка,35гр.
Так точно, сальник там є. Десь пару місяців тому міняв, аналогічна проблема була. Щоб до нього добратись треба ричаг включення передач знімати, який затягнутий гайкою. Сам ричаг на шліцах, його слід знімати строго рівно і назад ставити відповідно теж рівно!!!
Робив з батьою в гаражі, правда коробка була знятою бо також міняв сальники на фланцях.Думаю, що можна поміняти і на машині, єдина проблема - це обмежений доступ. Ціну не пам"ятаю, не більше 100грн по моєму, але можу помилятись. Брав в автозапчастинах у рідному місті...
Де знаходиться сапун на коробці в гольфі 2 ? Чи при забитому сапуні видавлює сальник штока переключення передач ?
Сапун не на коробці а на двигуні..... відповідно при забитому сапуні не може видавлювати сальник штока. Сальник може видавлювати коли в КПП забагато масла(теоретично).... але ще такого не зустрічав.... ти щось не правильно описав, або по перепутував