Срає масло з пильника МКПП

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Shpuganich, 25 чер 2010.

1. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Срає масло на сам пильник(пильник з одної сторони тріснутий) його я вже найшов, питання чи там є ще сальник і чи треба його міняти ? Може хто стикався і підкаже хто може таке зробити ?

2. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Напиши конкретніше,ато не ясно з якого пильника.В мене гнало масло де прикручується внутрішня граната,там є заглушки і сальник (в мене були тріснуті заглушки) поміняв Їх і все добре.Ремкомплект купляв на Шевченка,35гр.

3. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

4. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Воно там де граната на пильнику засране і там де на МКПП є пильник на штоку тоже є масло.

5. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    також там підтікання (вологе) вже більше 10 років.В кого не питав казали не бери до голови.

6. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Так на гранаті тоже насрано постійно

7. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Так точно, сальник там є. Десь пару місяців тому міняв, аналогічна проблема була.
    Щоб до нього добратись треба ричаг включення передач знімати, який затягнутий гайкою. Сам ричаг на шліцах, його слід знімати строго рівно і назад ставити відповідно теж рівно!!!

Останнє редагування: 25 чер 2010
  8. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Де робив то і що вартував сальнік і де брав?

9. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    воно тобі з того пильника гранату не засрає (ти там бачиш підтікання масла до гранати?)

10. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Робив з батьою в гаражі, правда коробка була знятою бо також міняв сальники на фланцях.Думаю, що можна поміняти і на машині, єдина проблема - це обмежений доступ. Ціну не пам"ятаю, не більше 100грн по моєму, але можу помилятись. Брав в автозапчастинах у рідному місті... :)

Останнє редагування: 25 чер 2010
  11. katso1

katso1 Початківець

golf 2
    Де знаходиться сапун на коробці в гольфі 2 ? Чи при забитому сапуні видавлює сальник штока переключення передач ?

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Сапун не на коробці а на двигуні..... відповідно при забитому сапуні не може видавлювати сальник штока. Сальник може видавлювати коли в КПП забагато масла(теоретично).... але ще такого не зустрічав.... ти щось не правильно описав, або по перепутував

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)