Ссилка scIROCco - LADA C. Як рассеяне "дерут" ФВ.

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Scirocco GTi, 13 бер 2007.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: Ссилка scIROCco - LADA C. Як рассеяне "дерут" ФВ.

ганьбаааа

3. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

От козли, мля

4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

сцукі знають з чого дерти губа не дура!

5. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

давайте купим їм губозакаточний станок!, але дуже великий!

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Насправді ВАЗ 2108 багато у чому вже здертий зі Скіроко2. Конструкція основних вузлів, зварка кузова, підбір елементів - ну інколи просто видно як працювала рука ВАЗівського дизайнера-плагіатора. Інколи, очевидно через ліньки, вузли навіть змальовувалися 1 до 1-го. Наприклад в цих двох машинах взаємозамінні дверні ручки, елементи замка капота, вузли системи обігріву ітдітп. Правда, деякі речі настільки погано змальовані або знехтувані, що не хочеться навіть уявляти як вони працюють.

7. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Так ТАЗ 2108 розроблявся на Порше, а не на ТАЗі. Так що то конструктора Порше малювали 08 з Сірка МК2. Концерн то один. Але думаю все, що було намальовано на Порші конструктора с ТАЗу переробили під себе з метою спростити виробництво.

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Я чув, що в Запоріжжі трава виростає більшою, але не думав, що настільки :):):) Зізнавайся де брав?!

• Подобається Подобається x 1
  9. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

там просто підливають правильно :grin:

10. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

І тобі і Оресту відповім. Що ТАЗ 08 розроблявся на Порше. И СРСР сплатило інвалютні рублі Порше за розробку 08 ТАЗу. Зараз ніколи шукати в неті. Але піздніше я це зроблю! ;)
    ЗІ Орест, не зли мене! ;))))) Ти краще траву біля того рокко збери. І тел. хазяїна дай! :haha:)))

11. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Я би так не говорив. Жоден Порше не брався за розробку ТАЗу. Єдине, що було - це замовлення для салону Джуджаро, якому платили інвалютні рублі за частковий дизайн, який всеодно був змінений. Джуджаро також працював і з Порше, рівно як і з ВВ. Але це не означає, що Порш на замовлення СРСР почав розробку передньопривідної машини. І не переконаєш мене ніколи, що ТАЗ це творіння Порша, не треба мати особливих навичок, щоб зрозуміти, що поршу не вигідно було псувати репутацію машинами з такими низькими ходовими характеристиками порівняно з власними моделями. Де-де, а на Порші марку тримати вміють. І не треба мені кидати лінків з російських форумів любителів Тазіків, єдине, що мене переконає - офіційний сайт Порше, адже якщо фірма розробляла машину, значить це її історія. Якщо це їхня історія - значить вони її викладають в офіційних джерелах.

12. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Гарно відповів нічого не скажеш! Але історія то історія. Давно то було. І є доки російські. І чув я, що Таврію не пустили на конвєєр, бо треба було
    відчитатись о сплачених інвалютних рублях на розробку 08 ТАЗу. То якщо б першою у СРСР передньопривідною машиною вийшла Таврія(яку доречі розробили ще у 1974-76 рр), то дуже багато голов би позлітало в Автопромі. :)

13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Ти хочеш сказати, що ВАЗ-2108 це секретна розробка салону Порша? Цікаво, скільки ночей недоспав Фердинанд Порш, працюючи над цим стратегічним ультрасекретним проектом... Мабуть йому так кортілося побачити радянські рублі, що він пішов на такий сміливий крок, припинивши розробку 911-ї моделі і ризикуючи репутацією і мільярдними оборотами, все-таки розробив цю чудо-машину.

ПС Я не хочу образити власників ВАЗів. Просто вважаю, що досконалість розробок Порша перевищує деякі рішення і у Фольксвагена і у інших моделей.

14. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

я також чув шо ТАЗ мав вийти скорше ніж вісімка, і то паходу мала бути перша передньоприводна машина в СССР.

15. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

ТАЗ - тольятинський авто завод, вісімка - це і є ТАЗ. Масло масляне. Мабуть ти мав на увазі, що Таврія могла вийти раніше? ;)

16. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ого вот накрути так я мав на увазі саме це!

17. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

Ту ще можна сперечатися хто звідки що здер, можливо то скірокко здертий з 08 :mrgreen: . Так як дизайн ВАЗ 2108 насправді ваз не робив. Його робив італійський дизайнер Джуджаро.
    ВАЗ 08 мав помоєму ставати на конвеєр Фіата, але не підійшов, вот і руским продали помоєму за дешево. Можу пошукати статтю на ту тему.

http://marker.com.ua/news129266.html
    Тому зрозуміло чому ці машини схожі :)
    Підозрюю якби ВАЗ 08 робив свого часу ВАЗ своїми силами - вийшло би щось незрозуміле, а так на той час це була бомба :)) ВЗА помоєму взагалі нічого сам не придумав, крім вот десяток теперішніх.

p.s. Порш не розробляв машину, він її "доводив" і насправді дуже мало. От наприклад придумали на криші ззаду маленький підйом. Вроді це все що порш зробив.
    p.p.s. http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=mod_passb2_2 - теж є згадка про проектування дизайну Джуджару для 2108

18. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver

Я теж десь читав, що в розробці ходової 2108-09 брали участь працівники Порше. Ще хтось скажіть що вона на швидкості погано тримає дорогу

19. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

З якого року випускають вісімки? Сірко перший з'явився в 1974-му, другий у 1981-му.

Я про те ж.

Раджу користуватися смайликами :)

Ну вот від
    перейшли до
    :razz: ;-)

Я теж говорив про причетність Джуджаро.

20. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

дивно.....
    я памятаю колись давно читав в якомусь журналі шо кацапи хотіли виступати в гонках чи шо..... і порше доробляло таз 2108 точніше залишило тіки кузов

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)