Стабілізатор

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Словотворець, 2 чер 2006.

1. Словотворець

Словотворець Active Member

98798
    Відповідь: ЯК зробити задні дискові тормоза?

передній стабілізатор то сила.. хоча мені зара здається шо його нема.. цікаво якщо зняти :)

2. Sinjor

Sinjor Початківець

Golf II=>1.6=EZ, 2E2,>1984 a.d.,

2Словотворець: Ну коли треба то якраз здається що він є. Тим паче що у наших машинках він передбачений.
    Але тема про тормоза. Буду шукати на шротах. Всю інфу буду кидати на форум.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Два задні диски я дав Остапові на Сірку. Якщо йому не підійшли - думаю, віддасть тобі.

Колись майже без стабілізаторів поперечної стійкості були такі автобуси Ліази - на поворотах пасажири лягали один на одного:), здавалося, що от-от перевернеться.

Але якщо серйозно - ці штуки може і негативно впливають на комфорт їзди, але позитивно на безпеку - дозволяють краще втриматися машині на повороті і зменшують перевертабельність.

4. Sinjor

Sinjor Початківець

Дякую за наводку. Буду починати - маякну.

5. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

Не нужно снимать..... ничего хорошего с этого не получится :)
    Я ездил без стаба (на G3 1.4-1.6 не ставят с завода) - со стабом намного лучше :)

6. Sinjor

Sinjor Початківець

Відповідь: Стабілізатор

Нарешті взяв стабілзатор з всім барахлом у знайомого з Джети.
    Правда виявилось що нема тої пластинки з гвинтом що до підвіски ззаді сайлента кріпиться. Прийшлось самому з листа металу вирубувати.
    ПРо встановлення і враження після встановлення поділюсь на форумі :)

7. Sinjor

Sinjor Початківець

Всім привіт.
    Нарешті поставив САМОТУЖКИ стаб.
    Так як ями е було прийшлось ставити на домкраті. Спочатку не вдуплив як взагалі його запхати аж коли відкрутив болти сайлентів і попустив підвіску на рамі. Запхав я стаб без івсіх резинок спочатку, а потім прийнявся їх збоку підсовувати. трохи я з тою пластинкою лоханувся , бо вона не повністю затиснула втулку резинову (буду бачити по ходу справи).
    Тепер про враження при їзді: сьогодні їхав на роботу і спеціально випрбовував всі варіанти.
    Тетс №1 - "ребровачка" - набагато впевненіше тримається дороги і не підстрибує.
    Тест №2 - поворот на 90 при швидкості 60 км/год - враження що перекидаюсь пропало.
    Тест №3 - ямки на дорозі - жорсткіше проскакую їх і без відчуття що в дупу вдарили :)
    Що скажете специ?

8. Словотворець

Словотворець Active Member

98798

Скажу шо хрєн його знає як люди їздять без тої штуки.. в мене стоїть і то інколи як їду по кільці то таке враження що зара перекинусь :sad:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)