Відповідь: ЯК зробити задні дискові тормоза? передній стабілізатор то сила.. хоча мені зара здається шо його нема.. цікаво якщо зняти
Відповідь: ЯК зробити задні дискові тормоза? 2Словотворець: Ну коли треба то якраз здається що він є. Тим паче що у наших машинках він передбачений. Але тема про тормоза. Буду шукати на шротах. Всю інфу буду кидати на форум.
Відповідь: ЯК зробити задні дискові тормоза? Два задні диски я дав Остапові на Сірку. Якщо йому не підійшли - думаю, віддасть тобі. Колись майже без стабілізаторів поперечної стійкості були такі автобуси Ліази - на поворотах пасажири лягали один на одного, здавалося, що от-от перевернеться. Але якщо серйозно - ці штуки може і негативно впливають на комфорт їзди, але позитивно на безпеку - дозволяють краще втриматися машині на повороті і зменшують перевертабельність.
Відповідь: ЯК зробити задні дискові тормоза? Не нужно снимать..... ничего хорошего с этого не получится Я ездил без стаба (на G3 1.4-1.6 не ставят с завода) - со стабом намного лучше
Відповідь: Стабілізатор Нарешті взяв стабілзатор з всім барахлом у знайомого з Джети. Правда виявилось що нема тої пластинки з гвинтом що до підвіски ззаді сайлента кріпиться. Прийшлось самому з листа металу вирубувати. ПРо встановлення і враження після встановлення поділюсь на форумі
Відповідь: Стабілізатор Всім привіт. Нарешті поставив САМОТУЖКИ стаб. Так як ями е було прийшлось ставити на домкраті. Спочатку не вдуплив як взагалі його запхати аж коли відкрутив болти сайлентів і попустив підвіску на рамі. Запхав я стаб без івсіх резинок спочатку, а потім прийнявся їх збоку підсовувати. трохи я з тою пластинкою лоханувся , бо вона не повністю затиснула втулку резинову (буду бачити по ходу справи). Тепер про враження при їзді: сьогодні їхав на роботу і спеціально випрбовував всі варіанти. Тетс №1 - "ребровачка" - набагато впевненіше тримається дороги і не підстрибує. Тест №2 - поворот на 90 при швидкості 60 км/год - враження що перекидаюсь пропало. Тест №3 - ямки на дорозі - жорсткіше проскакую їх і без відчуття що в дупу вдарили Що скажете специ?
Відповідь: Стабілізатор Скажу шо хрєн його знає як люди їздять без тої штуки.. в мене стоїть і то інколи як їду по кільці то таке враження що зара перекинусь