Доброго всім дня! Мене цікавить таке питання, чому відсутні стабілізатори передній та задній? При повороті на великій швидкості авто має великий нахил а ето не есть хорошо. Ось комплектація. Код автомобиля: 1H12T2 Двигатель : AEA № 99270 мощность = 55 КВт ( 75 лс.) : раб.объем= 1.60 л. Коды цветов : W2 W2 20 Код КПП : CHV Код страны : X0A Дата изготовл.: 09.02.1995 Модельный год : 1995 1 . 0A2 4 двери 2 . 0AA Без переднего стабилизатора 3 . 0BA Без заднего стабилизатора 4 . 0DG СПЕЦКОМПЛЕКТ ДЛЯ ПЛАТФОРМЫ А3 VW-Golf/Vento/Variant ? детали агрегатов ? 5 . 0FC ПРОИЗВОДСТВО BRUSSEL 6 . 0G3 Механизм переключения передач, система тяг и рычагов 7 . 0KZ Наклейка для исполнений в рамках акции 8 . 0N2 Задняя ось усиленная і т.д. Чому завод не ставив стабілізатори? Чи можна поставити їх самому?
На Г2,3 з моторами 1.3-1.6 переважно не ставилися передні стабілізатори, мол авто для міста, не гоночне. Заднього стаба на Г2-3 в природі не існує, оскільки його місію виконує задня балка.Хоча попадаються публікайії про задній стаб. Може на Г1 ставили чи спец версія, не в курсі. Залізь під машину ззаду і подивись як той стаб задній прикріпити, думаю питання про задній стаб відпадуть самі собою. Про передній стаб- була вже тема і не одна, шукай пошуком, є три вида стаб. на Г3, я давав їхні кат номера, ставляться без проблем. Як не знайдеш, відпиши в пп, гляну ще раз на тат номер.
Чи дорогі вони не знаю. На твого гольфа думаю можна поставити. Залишилась одна проблємка: знайти. В мене є один стаб, але не памятаю який, передній чи задній.