Як виявилось із нині мною нині прочитаного, світова течія VDub все менше у моді навіть серед тінейджерів. На зміну йому прийшов Stanse (перекладається як позиція, вигляд). Стиль, що передбачає акцентування на шармі авто, знаходження найбільш відповідної пози або стійки для кожної машини та підкреслення її у всій стилістичній лінії - від дисків до салону. Цікаво, що за декілька місяців існування Stanse вже знайшлися сотні тисяч прихильників, тепер і декілька підрозділів стилю. Наприклад low stance передбачає тюнінг з заниженням підвіски Найсмішніший це gay stance - коли араби і латиноси пробують повторити stаnce на своїх машинах, мабуть не розуміючи що саме потрібно робити. Виглядає десь так: Що думаєте?
я так і не зрозумів, що таке , і що значить судячи зі всього це не стиль тюнінгу, а стиль фотографування? Зайшов в автосалон, назнимкував машин і маєш Stance (до речі, все-таки Stance чи Stanse?)
Це стиль переробки авто для постановочного вигляду у всіх ракурсах. Для фотографів і не. Stance. Сорі якщо десь помилився.
все одно не зрозуміло, в чому полягає тюнінг. В заниженні підвіски? Чим тоді він відрізняється від vDub?
англ. Dubbing – обрубування обтесування, вирівнювання. DUB культура включє такі напрями тюнингу як: OEM+, Rat-style, Shaved style та в меншій мірі інші. Про VDub можна почитати тут , все почалося з цього: http://www.youtube.com/watch?v=1KQm8CyswjI У свою чергу stance це підточування під VIP-вигляд, якщо можна так сказати. Але це тема про новий напрямок, тому прошу не сприймати як твердження і відстоювання думки а радше як цікавість і бажання дізнатися більше, бо володію лише прочитаним сьогодні в мас-медіа і для того і питаюсь думок в першому пості.
Як на мене, то ні перше фото( той колхоз робить з машини щось типу "шойно мене БелАЗ мав дічі, тому підвіска пішла в салон"), що другий (дійсно стиль литиноських гопників). Для мене машина з заводу має найпривабливіший вигляд, звичайно не в найбіднішій комплектації. А все решта - то збочення, ІМХО.
мда, таваріщі, не проявляйте своє невігластво, а краще перед тим погугліть, для прикладу тема на форумі ЛТК вже 2 роки активно живе і обговорюється: http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=6&t=14157 (смисл дивитись є з 5-ої сторінки). в кожного своє бачення і розуміння. імхо, така зараз мода, колись вона пройде, але не тільки моє імхо, шо стенсові машини виглядають гарно, акуратно і стильно а сток з салону то є сток з салону
Прошу уточнити про яке невігластво мова і хто його проявив. Дякую. Також не розумію, за чим саме закликається гуглити і до чого тут лінк на форум з демонстрацією занижених машин і проектами в rat-стилі...
ок, може я так зрозумію... Скажи, що мені треба зробити зі своєю машиною, шоб можна було сказати шо вона в тому стилі тюнінгована?
Орест,ти правий Стенс-це нове віяння,але воно ніяк не суперечить Відабу,тому і спостерігається масова присутність Відаб-проектів на Стенс-тусовкахhttp://lowerandwider.com/lw12-cars-...wider.com/lw12-cars-world-classics/#more-8261
В жодному разі не перечу, просто висловився про нову течію стенс-покоління та процитував прочитане. Звичайно, що так, я про це теж писав вище допис№6). Але в даному контексті і надалі не розумію навіщо був приведений цей лінк.
та ось купа: це взагалі вбило: при всій повазі до фолькс-клубу, але таке враження, що у вас всіх тільки зараз інтернет появився :D даний напрямок вже кілька років (а не місяців як вище писали) активно розвивається, в т.ч. по Україні і зокрема у Львові. тому і написав погугліть і дав лінк на форум ЛТК, де народ не в 2012-му році дізнався про стенс-культуру, а як мінімум на 2 роки раніше.
Боксер, якщо ти знаєш, то просвіти, в чому ото станце полягає? В мене єдина версія. У ВАГів це називається відаб, а у всіх решта те саме по суті називається станце, бо мерс чи форд не може бути відаб, адже відаб це VW
Ну за опечатку я перепросився вище, вказавши коректну назву. Навіщо знову піднімати? Потрібно ще раз перепроситися чи знайти опечатки в твоїх текстах і помститися, назавши невігласом? Щодо часу існування Stance, то я посилався на джерело, це не мої слова, для таких речей і започаткував обговорення. Та і те, що stance має кілька років йому не заваджає зараз розвиватися і видозмінюватися особливо активно. Якщо є щось не коректне, прошу надалі контраргументувати, рекомендувати виправити ітд а не вести себе так самовпевнено, кидаючи звинуваченнями людей в незнанні теми, використовуючи фрази "ви всі" ітп. Це як мінімум неввічливо і може говорити про низький рівень знань теми самого автора. Тут ніхто не зобов'язаний знати все, а тим паче колупатися в десятках сторінок флуду щоби щось дізнатися. Тому прошу бути більш вихованим у спілкуванні.