Подскажите ставить ли в противо-туманные фары ксенон ? Как я понимаю они должны светить желтым ? Чем это чревато в чем минус и вчем плюс ? Жду ответов друзья !
якщо противотуманки лінзовані і ти їх правильно виставиш то вартує, 4000КЛ, на а якщо протитуманки фірми китай то нівякому разі.
якщо на ближньому стоїть ксенон і їздиш на ближньому з включеними противотуманками то імхо треба ставити для естетики.. противотуманками нікого не засліпиш..
не обов'язково, але жовті є ефективнішими (для цього в них по замовчуванню стоїть жовте скло). Якщо в тебе ПТФ'и штатні і ще й з прозорим (білим) склом, то...
У меня они штатные прозрачные .. но теперь я ими не пользуюсь т.к смотриться не очень красиво когда на ближнем ксенон 6000к ( ксенон корейский Пролюмен ) , а светят я так понимаю они желтым из за лампочек не очень качественных или так задумано все же ? есть стенд для корееции фар настроить не проблема кстати с завода были выставлены как попало !
томушо світить краще 4300 сильніше і в дощ більше видно. а 6000 тільки гарно виглядають (понти) маю і 4300 і 6000 перевірив на собі.