200-300 грн на наклейки і ти модний!)) Мені подобається, але це точно не кожній машині личить, імхо. От г1 нормально. він маленький, якийсь такий іграшковий навіть. Уявити собі таке на пассаті я не можу.
Мені теж дуже подобається, і на пассаті буде пасувати але не у такій кількості можна до прикладу заклеїти окремі елементи: кришку бензобаку, дах повністю і кришку багажника буде навіть дуже суперово дивитись )))
Бачив колись Шкоду з київськими номерами(проїздом напевне), так в неї кришка багажника була заклеєна наклейками з міст Європи(напевно там де побувала). Досить цікаво було переглянути історію пожорожей. А обклеювання наклейками не думаю що пасуватиме великим солідним машинам.
Тут у Києві того добра багато, в мене під офісом на стоянці вже дві машини стікербомбануті стоять Думаю, у Львові теж скоро почнеться.
це модно, однозначно, але для того модного ы машина мусить виглядати модно.. у мене в дворы стоъть копыйка вся в оригыналы, сесь хром рывний , гарний, салон в ідеалі.. занищена.. От тоді і наліпки їй личать, там заліплений весь капот)
Бачив щойно гольфік 2, темносиній, 5 дв., на білих дисках 15, шкода не встиг сфоткати:-( Обліплений полоскою по молдінгу і на тому ж рівні по бамперах, а також пороги і заднє скло, повністю обклеїне окрім того, де щітка витириє. Виглядає досить гарно, хтось оригінально придумав.
фото з нету, http://www.drive2.ru/cars/lada/2101/2101/aleksis89/journal/288230376152864731/#post , фото сусыда немаэ.. я принаймы не робив.. знаю вын в контахты э, але де.. незнаю...
у Львові мода на це вже проходить... багато хто (зокрема, з ЛТК) затянули стікерами кришку бензобаку, губу передню/задню, hrdrive пороги затягнув тепер думає шо з тим робити :D Фікус Пашка капот затягнув на своїй жизі, прикладів купа... +1 стікри кльово дивляться на япономашинах, особливо на "бойових" - ЦРіКСи, Цівіки...
мда, через два роки в нас швидше всі на порші пересядуть :D мода на стікери (а точніше бажання ліпити їх на свої машини) пройшла після того, як ними заліпили кілька ВАЗів (досить таки симпатично, ІМХО) і всі почали кричати "а, то вже попса..." можливо, в нас будуть повноцінні дріфт-кари, от на них стікери дивляться в тему, в такому випадку - так, і через 2 роки це буде модно. але власне на дріфт-карах...