СТО

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем MARTINI, 12 кві 2006.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ділимося адресами і контактами СТО, де є толкові майстри, спеціалісти у своїх напрямках (електрика, мотористи, ходова, кузов і тд)

• Подобається Подобається x 1
  2. Fly

Fly Active Member

Нарахунок ходової, мотора, кузова то радив би Руслана на Рясному
    Сервіс Піт-Стоп якшо їхати на рясне зі сторони центру то після церкви шо напроти Сільпо відразу перший поворот направо і їдете прямо пови не втикнетесь в сині ворота, якшо там закрито то збоку є кніпка дзвінка:)

Нарахунок електрики, сигналізації, звуку то KVS
    сайт http://www.kvs.lviv.ua ціни і якість вас приємно здивують

3. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    підтримую Fly на рахунок Руслана - толковий чувак і робить все до кінця і шоб працювало як треба а не так аби тільки відчепились.
    шодо музики сигналки і електики - "Планета аудіо" на вул. Газовій шо бічна Куліша - якість швидкість виконання і професійність майстрів на вищому рівні.

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    а як там з цінами?

5. CAT

CAT Місцевий

якшо ти про Руслана то він бере в нормальних межах - принаймні робота того варта - а не так шо пів дня шось крутив крутив і нічо не зробив а взяв кучу дєнєг
    шодо планети то ціни там доволі високі але якість відповідає

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ну то всьо, заїду! :)

7. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986
    scirocco, ты должен этого Руслана помнить. Он стоял в истоках Тюнинг-клуба. У него когда то была синяя шестерка кторая одуренно ехала. Он такой бородатый.

8. CAT

CAT Місцевий

Sasha Van Gate
    ну він не завжди бородатий! як коли!

9. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Звичайно, я вже в курсі про кого це ви :) Правда для мене справді новина, що він майстер :) Я думав, що в нього таке хоббі... До речі, де його синя шістка і на чому він їздить зараз?

10. Sasha Van Gate

Шестерку он продал давно. Продал практически в заводском сосотоянии. Почти все с нее поснимал.
    Потом ездил на прикольном Опеле Манта. Класная была тачка. Маршрутка в него въехала (козел какой-то). Манта реставрации не подлежит.
    Сейчас ездит на Сузуки Самурай. Прикольный внедорожничек такой.

11. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Сузуки Самурай знаю, не одну сотню кілометрів проїхав на ньому. правда, переважно як пасажир... А манту бачив продавали на Кривчицях за 3500 - в дуже доброму стані! Принаймні вигляді!

12. Sasha Van Gate

Это не та была. Его стоит разбитая.

13. SPLIN

SPLIN Початківець

WV SCIROCCO 1.8 GTX 1987 125hp 8v k-jetronic серый метал
    Парни сколько будет стоить нормально покрасить SCIROCCO и где найти такого чудо-мастера( может кого посоветуете чтобы деньги на ветер не выкидывать)

14. SPLIN

SPLIN Початківець

WV SCIROCCO 1.8 GTX 1987 125hp 8v k-jetronic серый метал
    Хочу в перломутр но не знаю сколько все вместе лбойдется! :sad:

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Є один маляр Остап, теж на Скірокко, недавно він свою малював. Правда він не інтернетизований поки що :) Притягнемо його на з"їзд, там познайомитесь і домовитесь :)

Ну а взагалі в середньому рахують по 50 баксів за кожен елемент кузова, і це тільки за роботу. До цього додавай фарбу і витратні матеріали. У випадку зі Скірокко рахуй вийде по моєму 10 елементів, а отже 500 баксів

16. Словотворець

Словотворець Active Member

98798
    50 баксів то шось крутовато як на мене..
    Я скоро буду малювати в одного приватного майстра то скажу скільки.. малює він професійно.. оцінювали незалежні експерти :) а взагалі можеш подивитись.

17. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Відповідь: СТО

гм... треба оптом брати. Принаймні я знаю 3 сіроки, які хочуть малюватися.. Може купимо якогось майстра на місяць?

18. Fly

Fly Active Member

Там я розказував про Руслана так от на Рясне він бульше не працює, шас мутить новий сервіс на Антоновича напроти салону мерседес:)

19. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

Майстер по карбах є на вул. Боткіна (бічна В.Великого), біля залізобетонного заводу. тел. 8-050-912-69-74. Звати Андрій.
    Майстер хороший і тому треба записуватись наперед.

20. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

Автоцентр на городоцькій зліва від мотозаводу, майстра звати Олег дуже толковий

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)