Ділимося адресами і контактами СТО, де є толкові майстри, спеціалісти у своїх напрямках (електрика, мотористи, ходова, кузов і тд)
Нарахунок ходової, мотора, кузова то радив би Руслана на Рясному Сервіс Піт-Стоп якшо їхати на рясне зі сторони центру то після церкви шо напроти Сільпо відразу перший поворот направо і їдете прямо пови не втикнетесь в сині ворота, якшо там закрито то збоку є кніпка дзвінка Нарахунок електрики, сигналізації, звуку то KVS сайт http://www.kvs.lviv.ua ціни і якість вас приємно здивують
підтримую Fly на рахунок Руслана - толковий чувак і робить все до кінця і шоб працювало як треба а не так аби тільки відчепились. шодо музики сигналки і електики - "Планета аудіо" на вул. Газовій шо бічна Куліша - якість швидкість виконання і професійність майстрів на вищому рівні.
якшо ти про Руслана то він бере в нормальних межах - принаймні робота того варта - а не так шо пів дня шось крутив крутив і нічо не зробив а взяв кучу дєнєг шодо планети то ціни там доволі високі але якість відповідає
scirocco, ты должен этого Руслана помнить. Он стоял в истоках Тюнинг-клуба. У него когда то была синяя шестерка кторая одуренно ехала. Он такой бородатый.
Звичайно, я вже в курсі про кого це ви Правда для мене справді новина, що він майстер Я думав, що в нього таке хоббі... До речі, де його синя шістка і на чому він їздить зараз?
Шестерку он продал давно. Продал практически в заводском сосотоянии. Почти все с нее поснимал. Потом ездил на прикольном Опеле Манта. Класная была тачка. Маршрутка в него въехала (козел какой-то). Манта реставрации не подлежит. Сейчас ездит на Сузуки Самурай. Прикольный внедорожничек такой.
Сузуки Самурай знаю, не одну сотню кілометрів проїхав на ньому. правда, переважно як пасажир... А манту бачив продавали на Кривчицях за 3500 - в дуже доброму стані! Принаймні вигляді!
Парни сколько будет стоить нормально покрасить SCIROCCO и где найти такого чудо-мастера( может кого посоветуете чтобы деньги на ветер не выкидывать)
Є один маляр Остап, теж на Скірокко, недавно він свою малював. Правда він не інтернетизований поки що Притягнемо його на з"їзд, там познайомитесь і домовитесь Ну а взагалі в середньому рахують по 50 баксів за кожен елемент кузова, і це тільки за роботу. До цього додавай фарбу і витратні матеріали. У випадку зі Скірокко рахуй вийде по моєму 10 елементів, а отже 500 баксів
50 баксів то шось крутовато як на мене.. Я скоро буду малювати в одного приватного майстра то скажу скільки.. малює він професійно.. оцінювали незалежні експерти а взагалі можеш подивитись.
Відповідь: СТО гм... треба оптом брати. Принаймні я знаю 3 сіроки, які хочуть малюватися.. Може купимо якогось майстра на місяць?
Відповідь: СТО Там я розказував про Руслана так от на Рясне він бульше не працює, шас мутить новий сервіс на Антоновича напроти салону мерседес
Відповідь: СТО Майстер по карбах є на вул. Боткіна (бічна В.Великого), біля залізобетонного заводу. тел. 8-050-912-69-74. Звати Андрій. Майстер хороший і тому треба записуватись наперед.