Відповідь: Стойки Слухай, а в тебе ексклюзіфф... таку версію гольфа ще треба пошукати... 1,3 жітіай бляк едішн... Якшо вже такий ексклюзіфний вершн, то здалось якісь круті газові занижені стійки в зборі. Бо з таким джітіай і стандартними стійками може нестабільно апарат поводитись на швидкості більше ніж 200 км/год:shock: І розпірки передні задні не забудь зробити! Стабілізатори в такій потужній версії мають бути присутні... І антикрило також треба...
Відповідь: Стойки Я в тачках не спєц. Чесно кажучи, незнаю, що таке GTI? Але не жаліюсь. Повний інжектор, п'ятиступка, економна, хоч 1,3 але ривок має. Що означає - жітіай бляк едішн, розпірки передні задні?
Відповідь: Стойки якшо орінтуватися на довговічність то став червоні Koni Monroe тоже кажуть хороші.. собі при заміні планую ставити Bilstein В4
Відповідь: Стойки Тоже в свій час заморочувався на КОНІ, Вільштайни, ціна +-100 за штуку, але бе взяти, оф диллера ніби ще нема, поставив Сакс , наїздив 1 рік поки цілі.До двойки на перід ідуть прості вставки, якщо не помиляюсь.Раджу брати стойки разом з пружинами.
Відповідь: Стойки Фараон, якщо ти в тачках не спєц і не розумієшся шо таке GTI, то раджу прибрати з підпису blac GTI, не позорся бо ніякий в тебе не GTI
Відповідь: Стойки оф. дилер є.. http://koni.com.ua/ браток вже брав в них стойки, такшо кантора провірена ;-)
Відповідь: Стойки не наїжжайте на пацана, то 1.3 роторний типу Ванкеля. мацудагольфпроджект. А реально задовбало, шо кожен раз як комусь треба стойки на Г2/Дж2, створюється нова тема з тими самими питаннями: які кращі, де взяти і т.д. На форумі їх штуки три вже точно. Так шо не скажу нічого по темі шоб не повторюватись. ПОШУК РУЛИТЬ!!!!!!!!
Амортизатори KONI у Львові ? Де у Львові їх можна знайти ? Може є у нашому місті офіціали ? І взагалі хто має досвід їзди на KONI, поділіться ...
Відповідь: Стойки Доречі мило їхнє не працює, вихід на міжмісто у мене на роботі закритий, а на мобілку дзвонити, та щей з Київстара, і 10 хв секати як там хтось когось шукає - не приваблює . І що тут робити ? Може хто хнає, чи є офіціали КОНІ у Львові ?
Відповідь: Стойки Автобазар на Перфецького. Масляні стойки Каяба по 200 гривень - то варіант якраз для тебе.
Відповідь: Стойки Трохи не в тему, але мені перукарка щомісяця дзвонить і питає на коли мене назначити і явно клієнтури їй не бракує, певно точно телепатка. Про диллера- особисто люблю курєрську доставку, але якщо точно знаю який товар мені потрібно , якщо не впевнений то йду в магазин, де можна подивитись,пощупати.А взагалі дивно чому у Львові так мало оф диллерів.Данна ссилка сподобалась, Може візьму собі з часом.
Відповідь: Стойки Цілковито згідний, доставка рулєз ! Але є одне но .... Як бути з гарантією, якщо продавець в іншому місті, тобто в Києві ??? Дзвонив в магазин Фортуна, можуть привезти КОНІ, але знову ж таки два НО ... 1. Ціна на 200 з гаком гривень більша ніж в офіціала (www.koni.com.ua). 2. Ну і гарантія теж сумнівна. Типу якщо за два тижня потечуть, то будемо шось думати.... Ну тобто ніякої гарантії ! Такщо яка держава , такі й КОНІ ) ps: На САКСи дають гарантію лише на пів року (напевно знають щось гади ... ) . Автокомплекс ВОЯЖ на Замарстинівській. Додано через 7 хвилин Хтось може толком розказати про КОНІ у Львові ? Де брав ? Як домовлявся ? Яка гарантія ? Чи були позаштатні ситуації ? А то тільки розмов: "КОНІ супер!...", "Бери КОНІ!...". А де вони ті коні ????? Зрозумійте мене правильно, я цивілізована людина. А в цивілізованому світі кота в мішку не купляють !
Відповідь: Стойки Мене так само цікавило це питання,в Фортуні за стойку на Г2 заспівали 100уо і коли будуть точно не знали, оскільки потік задній аморт, то на тому пошук і закінчився, привезли Сакс з Польщі , його і поставив.
Відповідь: Стойки Ну от і мені заспівали за передню стойку одну 130 ЕВРО ! При тому що в офіціалів 782 грн. Це тіпа доставка в них коштує 490 грн. !!!!!!!!!!!! (за дві штуки)
Відповідь: Стойки Передні 882 грн. за штуку. Задні 665 грн. за штуку. На корпусі вибито "маде ін холанд" А чому шток тонкий , якщо зробити зум буде грубший А якщо чесно не знаю, по моєму стандартний шток.