Страхуваня і пенсія чи просто КІДАЛОВО

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем McAr, 3 сер 2008.

1. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Шановні одноклубники, останнім часом зявилось багато страхових-пенсійних компаній. Суть їх роботи в слідуючому- ти сам собі починаєш збирати на пенсію, орієнтовно 1000 дол в рік як внески і термін контракту на 10 років. На весь час дії контракту для тебе діє і страховий поліс у випадку нещасного випадку. По закінчені контракту, якщо нещасних випадків не було, то гроші з процентами повертають у вигляді щомісячних пенсійних виплат.На перший погляд все гарно, і як учасник даної програми можеш залучати людей і за це отримувати бонуси, але за схемою побудови бізнеса, типова "піраміда", і де гарантія, що гроші за 10 років повернуть взагалі, ще насторожує те , що в місяць треба віддати біля 400 грив на чоловіка а отже 1200 грив на середньостатистичну сімю з 3 людей,як на мене то все дивно і ризиковано. Імена і назви тих компаній не називаю (реклама) але думаю про іх діяльність вже чули.В кого які думки- то "манна небесна" чи чергова афера?

2. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    Відповідь: Страхуваня і пенсія чи просто КІДАЛОВО

- перший признак афери !

їм користь з того яка цікаво ???

Хочеш пенсію - клади в банк на депозит.

Наприклад мені 25, до пенсії (грубо) ще 25 - тища в рік - буду мати в кінці 25 тисяч + якісь відсотки =~ 30 тис., більше навіть.
    місячних відсотків з тих грошей буде більше ніж теперішня середня пенсія.

3. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

Тут були дописи щодо страхування.
    http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=2118&highlight=%AA%E2%F0%EE%EB%E0%E9%F4

"Граве" та "AEG" дві кантори які страхують життя та здоров'я від нещасних випадків і є системою накопичення, тобто кожен рік потрібно вносити певну суму, не меншу за 300 у.о. Працюють вони в Україні від контори "Євролайф", ця кантора працює за системою MLM (Multi Level Marketing),тобто мережевий маркетинг. Мережевий маркетинг це система організації прямих продажів в якій працюють такі компанії як Amway, Oriflame, MaryKay. Система ця полягає в тому щоб залучити тебе не тільки як простого споживача продуктів, але й приєднати тебе до своєї мережі, і зацікавлені в тому щоб ти створив навколо себе власну мережу. Основною "фішкою" цієї системи, якою вони зманюють в свої сіті є твердження, що коли ти створиш певну власну мережу, то станеш дико багатим і твоя мережа буде приносити купу грошей.
    Це все виглядає дуже красиво, вони заманюють на безплатні і платні семінари, де все красиво розписують, який ти будеш модний і успішний а ще здобудеш купу знайомств з впливовими людьми (Eurolife). Але справжня суть цих систем в тому що ти маєш втюхувати своїм друзям і знайомим в нав'язливій формі продукт, який є не дуже надійний і жертвуєш своїми дружніми та родинними звязками заради свого збагачення.
    Чому продукт ненадійний, в особливості страхові накопичувальні продукти Grave і AEG? Та тому що основна клієнтура цих кантор формувалась в післявоєнний період, коли відбувся беббі-бум і ці продукти тоді були дуже популярні, і принесла власникам цих страхових кантор купу бабла, тепер коли всі ці наслідки беббі-бума постаріли,виходять на пенсію, і їм потрібно виплачувати їхні страхові внески, фонди AEG і Grave різко збідніли (а AEG ще й втратило купу бабла на відшкодування жертвам 11 вересня в СТЦ в Нью-Йорку). Тому Євролайф проводить агресивну компанію в Україні та СНД по залученню нових клієнтів, бо ми маємо стати їхніми донорами для виплат пенсіонерам старіючої Європи та США.
    Ще є нюанс в тому що внески в цих канторах є в доларах або гривнях, інших валют не приймають, а ці валюти, м'яко кажучи, враховуючи тривалий період накопичення, не є надійними. Єдиний випадок коли можна щось виграти від цих страховок, це коли ти підписав договір, вніс перші проплати а потім ти раптово помер або отримав інвалідність (і то не всі пошкодження враховуються).

Тобто як не крути, а на співпрацю з цими канторами не раджу нікому йти. І хто б мене не переконував, а мене намагались переконати багато людей з Євролайфу, я на це ніколи не підпишусь, вигідніше тримати гроші в банку в швейцарських франках або в євро.

Ага! І ще одне, в членів мережі Євролайф є установка від організаторів мережі щоб вони дотискували потенційного клієнта (друга, родича, чи просто знайомого) до такої степені, коли він або підпише договір на страхування (а ще краще ввійде в мережу) або пошле члена мережі на х.й. (Ця інформація від декількох знайомих які встигли побувати на "семінарах" Євролайфа)

• Подобається Подобається x 4
  4. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Шариш,друже, роздрукував твій допис,буду відбиватися ним як Біблією від нечисті.Багато моїх знайомих попалися на удочку того Євролайфа, ходять як зомбі і вічно напрошуються з тими програмами на розмову.

5. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Тема ця мене також дуже цікавить почитав я ото шо міксонофф написав і вирішив показати одному свому другу, думкою якого дорожу і який бере участь в програмі страхування. Хочу додати що він не займається залученням інших і т.д. просто застрахував там своє життя.

Ось його контраргументи:
    він:
    1. AIG не постраждав при терактах 11 вересня чи при повені в Новому Орлеані, а навпаки скупив багато збанкрутілих страховиків і виплатив за них страхівки

Demo:
    чим опустошив свої фонди

Він:
    ті виплати не склали і 10% їхнього капіталу. Так що не дуже вони і опустошились. при чому, лише американського капіталу. капітали в них відокремлені по країнах
    і гроші зібрані на Україні за межі країни не виходять
    тому про покриття наслідків бейбі-бума в Штатах за рахунок України - то смішно. просто навіть масштаби співстав. треба 1000 українців, щоб покрити одного американського бейбіка, а страхуються тут одиниці
    тому ця причина просто смішною виглядає. я розумію, що бізнес то жидівський і що все одно намахують
    але не така кухня там, як на сайті написали
    політика агресивна. Але навіть якщо всі тут застрахуються, вони все одно не зможуть покрити навіть одного штату.
    там суми в десятки і сотні разів вищі
    там мінімум по 12 штук платять на рік
    мінімум
    тут - 300 баксів
    порахуй скільки треба набрати наших на одного їхнього бейбіка
    при чому, той бейбік років 50 платив по 12 штук.
    і зараз назбиралась така сума, що все СНД треба би було продати (а не застрахувати)

та і законодавство дуже жорстко регулює діяльність таких компаній. Просто профукати бабло їм не так просто

Він:
    2. AIG враховує інфляцію. Так, приймають лише в гравнях або баксах. Але мій внесок виріс на відсотки + на інфляцію за їхніми оцінками.
    їхня оцінка інфляції виявилась в 3 раза більшою за офіційну
    ну, може в 2.5

• Подобається Подобається x 1
  6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

та

Це просто різні речі!!!

7. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Соррі, просто проїхав, бо з голови все писав і не перевірив правильність.

Насправді дуже важко аналізувати чи вкладувати в таке страхування гроші чи ні. Є аргументи є і контраргументи. Але є одна річ яка мене просто добиває. Нащо вони (Євролайф (Граве і AIG)) так настирно лізуть з своєю пропозицією?! Коли ти нейтральний - вони лізуть, коли ти нервуєшся і намагаєшся в пристойній форми пояснити що ще не готовий до страхування - далі тебе напрягають своїми телефонними дзвінками і зустрічами. Тільки коли ти конкретно поясниш що пішли вони на йух, тоді вже будеш мати спокій, але в основному агітатори Євролайфу це люди котрі твої знайомі, або мав якісь справи, або навіть друзі і не дуже зручно їм пояснити щоб вони відстали від тебе по хорошому. Можливо,... можливо я б і застрахувався, але відчувши на собі методи їхньої роботи маю алергію і на їхні продукти і на них самих... Інормацію про страхові компанії отримав від близьких людей котрі брали участь в семінарах і мали розмови з агентами, але не наважились страхуватись.
    Насправді компанія Євролайф в Україні сильно активізувалась після прогнозів про можливе послаблення долара в світі для покращення економічного росту в США. Чи є можливість в AIG чи Граве на цьому заробити, це питання для економістів та банкірів. Думаю тут є зв'язок.

Чув про іпотечну та банківську кризу в США? Так там міліардні чисті збитки...профукали стільки бабла, що страшно думати. А де AIG тримає гроші? Думаю зараз вкладувати гроші в американський страховий і банківський сектор не дуже вигідно. Недавно Сорос сказав щоб люди купляли золото... може не просто так... Хто зараз скаже що ситуація в американській економіці прогнозована нехай кине в мене КПП.

8. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

бідбшість твоїх доводів базується на
    себто на роздратування від роботи представників.
    Люди які там застрахувались покишо ніби то не скаржились але і факту виплати пенсій не було ото ж якшо відкинути всі емоції то можна зробити висновок шо то ніяка не афера і не кидалово просто такий принцип роботи кому підходить страхуються кому ні не страхуються вони зі свого боку зобовязання виконують.

А на рахунок кризи іпотечної то компанія роблячи експансію на країни СНД вони фізично не зможуть перекрити свої втрати. Та і якшо вони капітал тримають в межах країни то відношення укр. гроші до амер. грошів не мають.

9. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Це на жаль не більшість моїх аргументів, більшість аргументів в мене описана в попередніх дописах. І вони аж ніяк не зводяться до особистої моєї неприязні до агентів страх. організацій. На мої аргументи ти використав аргументи зацікавленої особи котра вже застрахувалась і є клієнтом страхової організації, а судити чия думка і факти є правильними ми нажаль не зможемо, Demo..., це покаже час і статистика.

10. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

я спеціально хотів послухати думку особи яка перетнула межу :))
    А покаже дісно тільки час...

11. LOM

LOM Початківець

Volkswagen Polo Classic 1997 1.6S

Я оформил себе программу на 27 лет.
    Я работаю в компании ТАС.
    Хорошая тема.
    http://www.tasfinans.com.ua/
    Ищу людей готовых к большим изменениям и большим заработкам.

12. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Шановні, час показав...
    http://top.rbc.ru/economics/02/03/2009/283823.shtml

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)