Народ що сталось,стрілка спідомитра скаче і щось тріщить в приборці коли їдеш.Машина пассат б4 причина в тросіку чи в самій приборці, підкажіть хто стаким стикався.
Якщо я не помиляюсь то в В4 немає тросіка, там електронна приборка. Хіба що в перших моделях ще ставили тросік.
Машина 94р. тросік є його даже видно.А що на рахунок приборки?- чому чути потріскування він що проскакує там чи як.Я думаю як би це був тросік, тоді стрілка зовсім би не піднімалась,чи я неправий.
спочатку тріщить, а потім вже обломлюється і непрацює, так в мене було.... а може з приборки майже зіскочила, або неправільно чи недокінця вставилиїї
я поміняв тросік і нічого не змінилося трищить дальше,потрібно зняти приборку і глянути що там (тросік 150грн.)
В четвер приїду з командіровки. Маю приборку від б4пасату. Можна буде як на пробу перевірити, якщо в тебе щось там невийде
яка в тебе приборка чорна, чи біла з червоними стрілками (мій.тел. 0687604465 Ваня) набереш як будеш на місці.
звичайна приборка з годиником і поворотами на верху, головне те що спідометр не злизаний і працювала нормально, якщо в тебе проблема з тросом не пройшла, можу підставити її для перевірки.