Стронгер???

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем whatforl, 17 лис 2012.

1. whatforl

whatforl Active Member

vw scirocco
    хочу поставити стронгер,тому що каталізатора не маю,а купляти не маю бажання,бо дуже велика ціна.Може хтось підскже з сірководів,яка має бути його довжина??і чи треба буде купляти ще гофру до нього?

2. whatforl

whatforl Active Member

vw scirocco
    НАРОД!!!!АУ!!!!!!!Що ніхто не знає??

3. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Я знаю. По розміру такий як і на гольф 2, і ніякої гофри нах не потрібно. Куди її там втикати ? ! ?
    Замість ката ставиш стронгер і крапка.

4. whatforl

whatforl Active Member

vw scirocco
    так яка має бути його довжина??

5. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Сьогодні міряти не буду, бо не маю як.
    Ідеш на базар, і береш такий, як для Гольф 2.
    Кати, що в Гольфа 1,6-1,8, що в Сірка 1,8 однаковісінькі.
    Отже і стронгери теж однакові.

6. ODV_t4

ODV_t4 Початківець

VW Multivan T-4
    підкажіть, якщо на дизель не турбований поставити стронгер ефект якись буде?
    хоч пару конячок добавиться?

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Автор, який рік, двигун і комплектація? Май на увазі, що в деяких моделях це шлях до серйозної проблеми пошкодження випускного колектора і частих ремонтів вихлопу.

8. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Якщо висипався кат то краще поставити стронгер (пламєгасітєль) бо за 20-40тис випалить всю вихлопну (принаймі в мене так і сталося).
    На рахунок довжини то заїдь на яму і поміряй відстань (довжину) від кінця "штанів" до з"єднання ката з резонатором, виходячі з цієї цифри і купуй стронгер. Якщо вварювати буде майстер то запитай у нього (хай сам міряє). Також при встановленні контролюй направлення стронгера: напис "мотор" має бути до двигуна "ракушки" в середині мають обтікатись вихлопними газами а не створювати супротив.

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Все правильно, але в деяких конструкціях потрібна додаткова гофра, тому і висловлюю застереження.

Останнє редагування: 19 лис 2012
  10. whatforl

whatforl Active Member

vw scirocco
    каталізатора не маю і вихлоп ще не стоїть.Тому питаю яка має бути довжина?Якщо ставити стронгер то де??замість ката,але він приручується на 3 болти,а стронгер не їх не має?????чи можна поставити його після тої труби яка йде після прийомної???

11. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Розміщення с-ми "глушників" від двигуна до заднього бампера в усіх авто має бути: каталізатор або стронгер - резонатор - глушник. Якщо поміняєш місцями якісь елементи то с-ма працювати буде але не так як потрібно і недовго (повигорає). Якщо в тебе каталізатор відсутній (конструктивно чи його замінили трубой) то робиш заміри між кріпленнями: відступи від фланця того що на три болти (після штанів) так щоб стронгер ліг по прямій і до місця з"єднання труби ката з трубой резонатора, от і матимеш довжину стронгера. Заміряй діаметр труби вихлопної с-ми за для визначення діаметра стронгера. От і все. Судячі з дописів вварювати тобі буде майстер (зварювальник) тож нехай він подивиться і скаже якої довжини має бути.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)