Стук гидрокомпенсаторов после замены масла

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем 307, 23 тра 2009.

1. 307

307 Початківець

VW Jetta TX 1,6 _ 84
    Сразу после перехода с одного масла на другое начали (около5 мин)
    стучать гидрокомпенсаторы, до замены гидрики не стучали даже зимой
    было mobil 10w40 сменил на motul 10w40
    Проблема масла или гидрокомпенсаторов ?

2. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    скорще всього що гідрокомпенсаторам прийшов капець
    попробуй перше поміняти масло
    а якшо не поможе, то поміняй гілрокомпенсатори
    доречі до 86 року гідрокомпенсатори на гольфи і джети не ставили

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Golf2 правду мувить. може бути масло погане. в мене колись була похожа фігня, то поки машина не нагріється один так клацав, що я думав капець клапанам і т.д. А потім попросив одного знайомого, він їздить в Німеччину привезти масла. Ціна дешевша, ніж тут, а про якість - нема мови. Масло він привіз SHELL. це ж не найкраще масло. а до того було всіма хвальонне ХАДО

4. 307

307 Початківець

VW Jetta TX 1,6 _ 84
    Попробую сменить после 7 тис, а может и раньше...
    движок RF вместо FR

5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    На рахунок МОТУЛ не можу нічого сказати, Але в Свою попередню машину -копійку, я лив той самий Шел і від*їздив 190 тис без кап ремонтів (33роки машині було) і можна було їздити далі, але я зібрався на Польщу, а в них стандарти, тіпа незя щоб трубка сапуна по землі совалась і мотор не в маслі був. А на рахунок МОБІЛ - рекомендую.
    І взагалі, навіщо ти міняв марку масла? Я завжди як купував мвшини, то питав, яке лили і заливав те ж саме. Хіба що переді мною заливали погане, то приходилось міняти марку, але завжди промивав двигуна. А ти свого взагалі мив? так раді інтєрєсу питаю

6. 307

307 Початківець

VW Jetta TX 1,6 _ 84
    Приехал на STO масло менять... слили в какой-то тазик и спрашивают
    какое масло заливать ? MOBIL ? а такого щас нету !!! :crazy:
    Не чтоб раньше спросить. На будущее буду сам менять
    -------
    нет, промывка или для запущенных случаев или вообще развод (ИМХО)

Останнє редагування: 24 тра 2009
  7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Я як взяв машину, то загнав і промили двигун і інжектор. Щоб конкретно промивка двіжка дала - не скажу, але димність стала трохи меншою. Розумієш, коли іде масло, яке куплене тут, ще й до того ти ж не знаєш, яке лили попередні власники, Там забиваються нагаром маленьку отвори. Там є отвори, діаметром, як на сірник. Із-за того навіть масло може гнати з сальників і т.д. Просто промивати треба на станціях, є якась гарантія, а не в гаражі

8. orra

orra Active Member

audi 100
    був старий добрий мотор, всьо закоксоване, всьо тихо працювало. ти залив масло з великим миючим (лужним) числом. всьо помилося і почало стукати. 10W40 -то ше ні прошо не говорить. кожне масло має ше дуже багато параметрів і допусків, які треба враховувути. тип двигуна, обєм, вік, пробіг, тип палива, режим експлуатації, привязка до кліматичних умов,- всьо має значення, і для різних випадків треба підбирати оптимальне масло.

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Не сміши. Гарантію чого вони тобі дадуть? Того що після промивки двигун заведеться? Так! Того що гідрики не застукають? Ніколи в житті!

10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    да ні, шо манжети і сальники всякі не роз їсть

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Канєшно. Хотів би я подивитись на то як це виглядатиме. Потік в тебе сальник за 2 дня - ти приїхав і сказав міняйте мені сальник і масло бо розїло. Що далі? Що на сервісі тобі скажуть?

12. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405
    на днях також поміняв собі масло з castrol 15w40 на motul 10w40 і всьо без проблєм .

13. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Я на обкатці на ТНК їздив. Це бузи еще зима, але тепла близько -1-0. Якось не поставив машину в гараж. З ранку завів і почув стук гідрокомпенсаторів. гуркотіли довго, поки масло не прогрілось. Коли машина ночувала в гаражі, стука не було. Потім пройшов обкатку, залив Равінол ( впевнений 100% в якості) і все добре. Більше не стукають, бо замінив і гідрики :).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)