Доровенькі були, почало тарабанити, з правої сторони з переду, виглядає, що десь в районі колеса... При їзді по невеличких ямках стукає, але звук радше як брижчання тоість часте і не дуже сильне... Коли легенько жмеш на гальма, то відразу пропадає, відпускаєш, знову є... Колодки десь по 8мм. Власне думаю що то або колодки або супорт, може ще є якісь варіанти?
в мене таке саме було...не люблю той звук, коли катає в колесах. особливо по бруківці)) подивись на супорти, може вже зроблені і колодки заодно поміняй...і буде тишина =)
В мене таке було із задніми супортами, причина була у виробітці направляючих супортів, на мою машину ремкомплект на колесо коштує ~100грн.
Взагалі то можливо таке, що "автофахівці" на сервісах можуть неправильно поставити пруженки на колодках... Я недавно поміняв пружинки ~10грн. в свого знайомого на сервісі. Він просто правильно їх поставив і дзижчання перестало!!!
вони забули ще дротиком привязати от і тарабанило.... тре до донецкого на стажировку в нього нова технологія він колодки скотчом прикручує.....)))))))))))
попередньо змастивши ВД-40)))))))))))) ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Харош про роботу, давайте ліпше горілку паскою закушувати))))))))))))))))))))