ступиці від В3 на Г3?чули про таке?

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем sas123sas, 30 кві 2007.

1. sas123sas

sas123sas Початківець

Audi A4 1,9 AWX 2000
    Skoda Octavia 1,9 ALH 2002
    при заміні вперше гальм.колодок дізнався що мені підходять тільки пассатовські колодки,тобто ступиці всі від пассата)?Якщо хто просвітить чому так буду вдячний,\(кажуть їх ставили в GTI машинки,але мотор у мене не GTI)

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: ступиці від В3 на Г3?чули про таке?

В мене на Г2 стоять вентильовані гальм. диски з супортами і колодками від Б3 пасіГТ, і ше багато запчастин по ходовій таких, як на пасатах (зовн. і внутр. шруси, напр.), причому стоїть це все по заводу...Може, в тебе був ГТІ, а став не ГТІ? Типу, мотор вбили і інший поставили? Або хтось поставивгальма від ГТІ?(тоді це тюнінг, тіпа). В будь-якому разі гальмувати краще має.

3. NAZIK

NAZIK Початківець

VW Jett-2, 1.8, 1991р.н.

Я знаю що на велику дизельні двигуни та на бензиновий 1.8 і більше в Г2 йшли ступиці від пасата (грубші в діаметрі). А третій гольф то майже те саме що другий... вони мало що змінили...

4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

в мене більша половина ходової від пасата стоїть!

5. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

значить в тебе меньша половина від гольфа стоїть, а то значить що тобі пора в техпаспорті змінити напис в тому рядку, де вказують марку авто!

6. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Привіт колегам по форуму! В мене в правій ступиці переднього колеса була велика виробітка, поміняв на новішу ступицю з діаметром шарової опори 19 мм. Після заміни почало тягнути руль вправо. Хочу ще поміняти ліву таку саму щоб були однакові. Скажіть будь-ласка потрібно робити розвал сходження

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    А як ти здогадався? :)

8. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Незрозумів!

9. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Після будь яких маніпуляцій з ходовою (щось відкрутив, щось замінив, щось зняв подивився і поставив назад) необхідно робити розвал!

10. Галя

Галя Початківець

Volkswagen III 1.8
    а може хто й мені підкаже де можна купити ступицю на Г3,бо коли міняли колеса то зламали болт,тепер праве колесо на трьох болтах

11. kym

kym Аксакал

a 100
    Дешевше висверлити. А ступиці на гольфа є майже всюди. Там тільки є різниця що на дискові тормози і з АБС і без АБС. Ступиця десь в районі 150-200 плюс робота поміняти 100.... Висверлити - десь в районі 100

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)