при заміні вперше гальм.колодок дізнався що мені підходять тільки пассатовські колодки,тобто ступиці всі від пассата)?Якщо хто просвітить чому так буду вдячний,\(кажуть їх ставили в GTI машинки,але мотор у мене не GTI)
Відповідь: ступиці від В3 на Г3?чули про таке? В мене на Г2 стоять вентильовані гальм. диски з супортами і колодками від Б3 пасіГТ, і ше багато запчастин по ходовій таких, як на пасатах (зовн. і внутр. шруси, напр.), причому стоїть це все по заводу...Може, в тебе був ГТІ, а став не ГТІ? Типу, мотор вбили і інший поставили? Або хтось поставивгальма від ГТІ?(тоді це тюнінг, тіпа). В будь-якому разі гальмувати краще має.
Відповідь: ступиці від В3 на Г3?чули про таке? Я знаю що на велику дизельні двигуни та на бензиновий 1.8 і більше в Г2 йшли ступиці від пасата (грубші в діаметрі). А третій гольф то майже те саме що другий... вони мало що змінили...
Відповідь: ступиці від В3 на Г3?чули про таке? значить в тебе меньша половина від гольфа стоїть, а то значить що тобі пора в техпаспорті змінити напис в тому рядку, де вказують марку авто!
Привіт колегам по форуму! В мене в правій ступиці переднього колеса була велика виробітка, поміняв на новішу ступицю з діаметром шарової опори 19 мм. Після заміни почало тягнути руль вправо. Хочу ще поміняти ліву таку саму щоб були однакові. Скажіть будь-ласка потрібно робити розвал сходження
Після будь яких маніпуляцій з ходовою (щось відкрутив, щось замінив, щось зняв подивився і поставив назад) необхідно робити розвал!
а може хто й мені підкаже де можна купити ступицю на Г3,бо коли міняли колеса то зламали болт,тепер праве колесо на трьох болтах
Дешевше висверлити. А ступиці на гольфа є майже всюди. Там тільки є різниця що на дискові тормози і з АБС і без АБС. Ступиця десь в районі 150-200 плюс робота поміняти 100.... Висверлити - десь в районі 100