Сучасне бюджетне авто vs. старе німецьке корито бізнес класу

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Shaggy, 11 гру 2012.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Дивлюся я на оцей салон і розумію, що дизайнери уже не ті, що в 90х...
    Якість тої дешевої пластмаси видно навіть на фото.
    Вкорте переконуюся, що не можна за нормальні гроші купити шось краще ніж авто середини 90х і довести його до нормального стану. Авто такої якості і класу нове буде коштувати захмарних грошей...

Не в образу продавцю. Темі АП!

• Подобається Подобається x 1
  2. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Нормальний салон, ти ще не бачив салонів після 2008 кризисного... Як і начиння тих кризоавтомобілів. Виробник економить, але про ціну забув, що також за таку якість пасувало б знизити добряче...

А цей салон норм, успіхів у продажу!

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Фуфуфу!
    http://a.d-cd.net/8f9dc6u-960.jpg От це норм.

• Подобається Подобається x 2
  4. Koka

Koka Початківець

golf mk5
    А Вам не здається,що Ви порівнюєте машини різних класів,брендів і країн виробників?
    Так машини 90-их були значно добротніші,металевіші і з більшими об,ємами двигунів ...але до чого тут салон А6,А4 і взагалі ВАГ ?:nea:
    сучасні машини кращі )))( вмене фото хоть одного концерну)...тема ні про ,шо ...[​IMG]
    Дивлюся я на оцей салон і розумію, що дизайнери уже не ті, що в 90х...
    Якість тої дешевої пластмаси видно навіть на фото.

Яке відношення мають дизайнери до дешевого пластику?
    Вкорте переконуюся, що не можна за нормальні гроші купити шось краще ніж авто середини 90х і довести його до нормального стану. Авто такої якості і класу нове буде коштувати захмарних грошей...
    А авто 90-их в 90-их скільки коштувало?Я думаю Кашкай в 2020-их Вам буде доступніший )))Кашкай коштує як машина гольф-класу і я думаю вимоги до нього мають бути не такі суворі ...
    Не в образу продавцю. Темі АП!
    Я в свою чергу те все написав,не для того шоб Вам доказувати протилежне ... в мене в підписі Гольф5 як ви бачите,але я завжди вважав,що гольф4 набагато добротніший ... хоча й технологічно застарілий ...а машини 60-их ... ммм романтика

• Подобається Подобається x 2
  5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Якби я купував машину зараз, а не пів року тому, то всерйоз би задумався про твого кашкая :) Із заздрістю дивлюся зараз на 4х4 :). Не виключаю, що наступним моїм авто буде паркетник

6. Vasintekc

Vasintekc Active Member

VW passat B5 variant 1.9TDI AVB 2005
    На жаль, як видно з опису, там тільки передній привід, що досить поширено серед даної моделі (як і рено дастер, чері тіго...)

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А, тоді я пас :) Але про 4х4 задумався б полюбому :)

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Який сенс робити такі авто на моно-приводі...
    Я теж зара відчуваю нехватку квадро-системи. Але не більшого кліренсу чи прохідності. А тільки контролю на дорозі. Бо потужності багато, передні колеса на трасі зриваються в пробуксовку при драйвовому обгоні. Особливо зараз.
    Гуму треба дуже хорошу, щоб тримала. На слизькій дорозі все ж повний привід тримає машину рівно, а на моноприводі зад починає хитати.

9. Koka

Koka Початківець

golf mk5
    Я дивлюсь ,шо Ви не рівно дихаєте до Кашкая, може купите?
    В Вас такі глибокі висновки в галузі сучасного автомобілебудування ...Ви наодинці з собою не розмовляєте?

10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а що ви очікували при продажі японовідра на форумі VAG - групи? притому критика цілком конструктивна

11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Угу, просто ціну збиваю!

А ви лікар? Можете мені у цьому допомогти?

Та причому тут рівно чи не рівно...
    Будь-яка нормально мисляча людина скаже шо робити таке авто без повного приводу - нісенітниця. А ще люблять оце робити на такий ЖИП мотор 1,2 і 100500 турбін. Крутного моменту "0", зато потужності 300 коней...

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Мені оце дуже сподобалося на НАШОМУ не-ніссанівському форумі, тому і від себе додам - неповоротке громило на дорогах, яке жере паливо відрами, - той ВАШ кишкай.

13. Koka

Koka Початківець

golf mk5
    Ключеве слово ПРОДАЖ! (то так для модераторів;))
    Я не створив тему Кашкай vs VAG !!!Як Ви зауважили я не проти коли люди пишуть по темі,а думки в голос ...
    Яка критика ? Ви про, що ?Про то ,що йому зад хитає ? )))
    В мене теж є своя думка, щодо японськогоавтопрому і мій власний автомобіль німецького виробництва (не опель), а висловлювання фуфуфуфу,японовідро і т.д. в темі продаж ,що найменше не культурно,якшо Вам не цікава дана тема і Ви нічого не можете додати розумного то для чого відписуватись ...
    ПС:в мене є достатньо епітетів,щоб описати авто яке є в Вас в підписі,але я цього не роблю.Якщо в Вас чи в когось є бажання по спілкуватись на тему "Кашкай VS Мій старий шарпак" створюйте тему я при нагоді прийму в ній участь;)

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Перемістив дописи в нову тему! Дайте волю почуттям ;-)

15. Koka

Koka Початківець

golf mk5
    О, це розмова ))) Вам будуть знижки !!!
    Так!)))
    Багато знаєте японських ,бензинових турбованих авто?На сьогоднішній день тим може похвалитись НАШ ФВ.
    Мені також Ваша ава подобається ))) Одразу видно ВАГ )))
    Та нє насправді він (кашкай) не такий великий (А6 більше),7,5 л змішаний цикл (60% трасса 40% наше рідне місто) по моєму норм, мій гольф їсть не менше!
    Дякую!!!

16. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ви, шановний, не вважаєте, що когось цими словами ображаєте?

А це - відверта брехня! Навіть би не почала дописувати в цю тему, якби не знала того кишкая зісередини. Мій знайомий мав необережність взяти собі таке авто, тому знаю про нього багато нюансів.
    Якщо Ви, шановний, помітили, ми тут на Форумі приязні люди і не загалялякали Вашого кишкая на самому старті. Але коли пустили кота під стіл, а він лізе на стіл, то, думаю, і ви, як господар у своїй хаті, зробили б котові суворе но-но пальчиком.

Успішного продажу! І дуже би раділа, якби саме наш Форум допоміг Вам продати це диво на колесах!

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Розмір то питання взаалі 10те. А про розхід як і шановна Чортопхай теж не повірю. Воно або взагалі не їде, або я не знаю... Може хіба той ніссан важить 800кг? Що впринципі вірогідно зважаючи на те, що там більшість пластмаси. Не здивуюся якщо радіатор і ще багато чого під капотом на пластикових опорах стоїть.

Ні, сучасних не багато. Це не стосується саме кашкая і японських авто. ФВ за це так само не катірую. Одні фсі і тфсі, зате 1,3-1,4 кубатура... Чому не робити звичайного атмосферника на 2-2,5л з нормальним крутним моментом і тягою на низах.

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    давай розказуй

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Можу розказати тільки те, що знаю від свого знайомого. Їздила з ним пару разів у тій диво-машині.
    Перше враження: корабель. У двох планах. По-перше, підвіска викликає морську хворобу - реально загойдує. По-друге, коли йому треба було повернути вправо, то він брав лівіше і махав до пішоходів "уйо! уйо!". Тут заради справедливости зазначу, що той кишкай мого знайомого був америкос (нулячий! не з рук!), тому така антиманевреність могла бути саме через те.
    Витрати пального в середньому - 15 л/100 км, так що, коли він їхав з Кракова до Києва, то пару-трійку разів мусив заправлятися під зав"язку.
    Ще одним мінусом саме того авта мого знайомого був прозорий шибер-дах, який чомусь не мав глухої засувної стелі зісередини.
    А вже зовсім до нічого була місткість багажника, куди після складеного дитячого візочка взагалі нічого не поміщалося, так що доводилося завантажувати половину заднього дивану, якщо їхалося в далеку подорож із дитиною і дружиною.
    При цьому, звичайно, знайомий казав, що добре почувається в далекій дорозі - ергономічне сидіння водія і висока посадка авта.

Ще раз наголошую: це враження однієї людини. Ну, двох! Бо морську хворобу я на собі випробувала після подорожі містом, і не конче розумію, для чого робити таке авто для міського режиму їзди (бо далекі подорожі виключає малий багажник). Але те, що для одного в авті буде мінусом, іншою людиною сприймається як позитив.

20. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Поправте назву теми !
    Кашкай аж ніяк не бюджетне авто, а А6 аж ніяк не бізнес-клас.

Я їздив пасажиром в Кашкаї і їздив водієм і пасажиром в А6/S6 рlus (С4). Звичайно, що Ауді на голову вище !

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)