Відповідь: Супертюнинг Г2. Гарно хтось прикольнувся - особливо ергономічно виглядають газети на здньому бампері
Відповідь: Супертюнинг Г2. причому власник машини являється членом клубу "FACER" що можна зауважити на задньому склі !
Відповідь: Супертюнинг Г2. А яка лавочка прикольна на криші, в далекій дорозі можна сісти перепочити...
Відповідь: Супертюнинг Г2. І взагалі, лишній раз переконуємось - шо гольф машина од Господа - навіть цей тюнінг виглядає модно.:mrgreen:
Відповідь: Супертюнинг Г2. А якщо серйозно - лавочка зверху дивиться зовсім непогано...:roll: Все нах, візьму такий спойлєр.:-D Хто пришпилиться з моєї мрії - того скарає Господь і йому заливатимуть на заправках тіко аі 72.:mrgreen:
Відповідь: Супертюнинг Г2. твоя мрія цілком реальна ! Приїжай до мене в гараж в мене там ше є 2 куба дошки, думаю шось скліпаємо буде не гірше ніж тут!
Відповідь: Супертюнинг Г2. домовились бери рубанок і гайда до мене а молоток і цвяхи сотки в мене є !
Відповідь: Супертюнинг Г2. Давай ще Флаю пригатимо якийсь спойлєр. Бо якось незручно перед тюнінг клубом.:grin:
Відповідь: Супертюнинг Г2. па любому флай без спойлера то не флай думаю дошки і цвяхів на нього також вистачить .
Відповідь: Супертюнинг Г2. Воно воно робило, побачу десь твій гольф бесплатно( вбонус) тобі шераз зроблю. Надіюсь моя рука творця покращить характеристики твого Гольфа до невпізнаваємості....Адіос:mrgreen:
Відповідь: Супертюнинг Г2. То не фасер а расер, тобто гончик. Таке пишуть на машинах гончиків шоп двірники з металоломом не поплутали. В даному випадку з катафалком. В Китаї і Японії білий колір то колір траурний.