Пидкажить , хто розумиеться на електрыци... Моргае ( хвиляста хвилька ).Потим пыше ( engine workshop )... Я розумию шо то свеча накала бо начинае блыкаты лыше колы холодно вид + 4 и ныжче
Можеш ще перевірити для початку лампочки на стопах(буває така фігня), лягушку заднього хода, якщо ні тоді на діагностику.
Що ты маеш на увази ( перевірити для початку лампочки на стопах.) Бо до речи одын стоп сигнал не працюе.. and дякую...
Передивись лампочки на стопах(є така болячка, що якщо лампі "пісець" то може горіти лампа накалу на щитку ). У мене пропадав контакт на одному стопі, і інколи на щитку загорялась лампа накалу(поміняв лампочку і все). Або інша проблема - це лягушка заднього ходу. Від її теж може бути глюк(там або почистити контакти або заміна).
Попробуй спочатку чи не буде лампочка тухнути коли нажимаєш на педаль тормозу(якщо так, то це лягушка). Ще може бути причиною ДТОЖ ( датчик температуры охлаждающей жидкости). Я чув!!! що може пропасти ще від декількох поворотів ключа запалення(включати і виключати), але це як в кого. А саме краще це ДІАГНОСТИКА.