Свічки запалювання

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем peGas, 26 вер 2006.

1. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Які краще свічки купляти на гольф 3 1,4
    в мене стоять НЖК одні люди говорять шо вони погані другі шо хороші
    Радять купити бош але кажуть вони дуже дорогі
    Будьласка порадьте мені шо робити? бо двигун деколи троїть, погано заводиться.

2. alleinwolf

alleinwolf Початківець

vw jettaII 1.8 16V 1988
    Відповідь: Свічки запалювання

хм?
    найдорожчі які я бачив у Києві "бош" на 3 контакти були по 40 гривень штука, (не гарантую, що справжній), але, магазин, де то було, цілком нормальний...ніби фуфлом не торгує...

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Триконтактні йдуть по каталогу на 16-кл мотори. На 8в вони непотрібні, бо 8-клапанні мотори не працюють на обертах більше 6 тисяч. Щодо надійності вони такі ж як і всі. Тепер про виробників. НЖК, Бош і прочая, що продаться у нас - туфта, яка навіть близько не подібна до Бош і нжк, що продається в Європі. Я не знаю, чи то підробка чи ні, але ті свічки - гімно. На моєму моторі їздять не більше 10 тис. Тому рекомендую один з двох варіантів - 1. Алекс або Ауді-сервіс на Навроцького. 1 свічка була по 120 грн. Окупно. 2-й варіант їдеш в Європу і купуєш комплект там. Є ще один варіант - відкручуєш з відносно нової машини рідні б\в на шроті - кажуть рідні їздять по 200 тисяч. В своїй машині рідні я викрутив півроку тому тільки тому, що там зносилися (!) електроди.

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Я пригадую старі часи, коли ми на Джігулях їздили і пропалючали часто свічки, думаю Совєцькі свічки були гірші за нинішні підробні НЖК, БОШ.
    Зато мені на Алексі сказали міняти свічки кожні 10 000, я припух, думаю міняти коли троїти почне...

5. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

так які купляти????? і де

6. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

купляй дешеві і міняй шомісяця, і однозначнго трьохконтактні, ну наприклад іскру якусь чи шо... з таким бензином ніякі свічкі не будуть довго жити. ну БЕРУ можна брати але то жорожче

Орест то неправда шо 8 клапанні не працюють після 6 тисяч бо в мене працює до 6500 (потім компютер вирубає подачу) а на попередньому гольфі з карбюратором воно взагалі до космосу розкручувалось

7. huzul

huzul Active Member

VW Golf mk2 1987 1,3

ну міняти щомісяці то занадто, тре міняти коли чуєш шо вже машина не їде, от тоді і міняти, і найдешевше гімно купувати не варто, бо воно гімно, а фольци не гімно, а гімно і негімно несумісні речі :)

8. VIG

VIG Новачок

WV B3 Passat GT 2.0 дв9А 1993

Вчора був на автобазарі (вул. Зелена). Ціна від 120 до 150грн за компл.
    Але до мого двигуна не було нічого. Продавці рекомендували заміну- я вирішив почекати. Пошукаюв іншому місці.
    Підскажіть ці місця.

9. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Цю, проблему, роздули.
    Пішов в найближчий пункт продажі автозапчастин, тикнув пальцем на НЖК (трьоконтактні), провірили пєстіком чи цвиркають, глянув на іскру, дав 100 грн за штири штуки , вкрутив тут же і поїхав, вже 14 000 км накрутив і ще не збираюся їх міняти.
    Це не вибір акустики...... де треба прислуховуватися до всяких частот і тому подібного....

10. Sinjor

Sinjor Початківець

Golf II=>1.6=EZ, 2E2,>1984 a.d.,

Мда
    Я також намахався з свічками, а потім плюнув: дай думаю для прикола куплю самі дешеві на базарі -подивлюсь.
    Купив за 20 грн . комплект (якісь російські вроді). Слухайте машина як ожжила - до сьогоднішнього дня 10 000 км відганяв. От так.

Правда вчора зі Львова ледве доїхав, але меі здається карб щось або запалювання. Сьогодні до майстра відігнав - має подивитись.

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Я б самі дешеві не купував, там погані комплектуючі.

12. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Може я не правильно висловився, але мав на увазі, що основні робочі оберти восьмиклапанника не перевищують 6 тисяч. Пік потужності виникає десь на 3-4 тисячі, після 6-ти виникає суттєвий спад. А от в мене максималка на трасі 215-220 кмг, на тахометрі коло 7000 (спад після 7200, там же відсічка), двигун так може працювати годинами. В тому діапазоні різниця в 1000 є досить суттєвою, бо виникає велика різниця в температурному режимі роботи свічки.

13. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

я купив комплект за 50 грн 3-контактні Master, іздило не погано, але мені здалось все ще то як має бути, потім взяв Bocsh російський і вони були гірші, мені також рекомендували піти на шрот взяти б/в але їх знайти так то й легко

14. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Триконтактні однозначно. Хоча я накатав 25 тищ на звичайних - не було проблем і там... Поміняв про всяк випадок на зиму триконтактні - також нема проблем. Мотор працює без перебоїв, заводиться легко.

І ще одне - поясність хтось мені толком (мені соромно, шо таке питаю) - шо таке "ТРОЇТЬ"??????
    Кого не питав - ніхто толком сказати не може. :evil:

15. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Троїть - то поняття розтєжимоє, навіть сам незнаю як пояснити то треба почути.

16. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

"Троїть" - то коли ти бачиш трьох а внатурі їх двоє, ну коли трава вставила :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

17. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Злі ви люди!

Троїть то коли береш за контакти чотири високовольні дроти в руки, в той час хтось заводить машину і ти розумієш, що є тільки три іскри замість чотирьох.

18. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

в мен вже таке враженя шо з тими свічками, такіж погані справи як і вз акамуляторами , на дешевих можна довше проїздити ніж на дорогих, тут не вгадаєш.

19. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

В тебе не в свічках проблема. Подумай сам свічки потрібно міняти кожні 60000 і то то для повної гарантії що з ними буде все добре. якщо в тебе попадає забагато бензи або недай бог волога коли машка стоїть то чого грішити на виробників.

20. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    НЕЗГІДНИЙ!!!!! В мене часто на розгоні двигун працює в червоній зоні, тобіш поза 7 тис.об. В мене свічі: BOSCH R6 388 SUPER 4 WR 78 Germany вже чотири роки. Підскажіть замінник: 4-контаних на 1-контактні

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)