Нещодавно відкрутив свічки з власної машини і ось що побачив: Хто може прокоментувати такий колір іскроутворюючих кінців?
Відповідь: Свічки Можливо що в камери згоряння потрапляє тосол. Треба слідкувати за рівнем тосолу, якщо знижується - він тікає в камери згоряння через прокладку головки блоку (замінити прокладку) або мікротріщини в самій головці.
Відповідь: Свічки і шо в тих свічках особливого? масло не бере, тосол не нонадає, запалення нормальне, Що ти хотів побачити на свічках? Бензин і свинець в бензині і нічого страшного.
Відповідь: Свічки Чекайно, нормальний нагар на свічках - чорний, а тут білий, от Сашу це і занепокоїло
Відповідь: Свічки :mrgreen::mrgreen::mrgreen:електроди, но назвав ти їх зачотно. Прикинь, в магазині: дайте свічки з трьома іскроутворюючими кінцями:mrgreen: вчи матчасть і не пиши х..ні То автор: На свічках легкі ознаки забідної суміші/зараннього запалювання/невідповідності калильного числа свічки. Але нічого кримінального, я ставлю на злегка забідну суміш (в силу характеристик нашої бєнзи), я б не переймався.
Відповідь: Свічки Я бачу що форум Фольцваген-Клуба перетворюється на форум "хто з кого більше поглузує". Markerll дякую за допис. Просто я раніше таких свічок не бачив, (бачив чорні і кірпічного кольору) і тому не знав що це означає