Знайшов сам собі нову проблему. Почув що мотор нібито троїть, думаю потрібно поміняти свічки, але які свічки вибрати? і які до якого мотора? хто які порадить?
Відповідь: Свічки В мене були НЖК а поставив бош.... бошом набагато більше радий продавець "казав" шо вони краденіз італії.... заплатив за комплект більше 100 грн я радий що їх купив машина краще їхати почала
Відповідь: Свічки відкатав на BERU 30 тис. і капец їм настав. А на NGK вже 50 тис. пройшов і все поки-що гуд.
Відповідь: Свічки взяв NGK 1 поставив і всьо! дякую за висловлювання але пропоную для інтересу народу викласти якусь інформацію про свічки тобто які саме для яких моторів підходать!
Відповідь: Свічки Про те які свічки підходять для яких моторів - ця інфа є у ETKA. В он-лайні - www.elcats.ru/vw. Я ізжу на NGK 3-лепесткових. Пробував 1-лепесткові Bosch - дуже не сподобалось
Відповідь: Свічки Свічки на кожну машину є різні! і на один той самий мотор неможе бути одно і трьохконтактні свічі! також чув що "Denso" бомбові!
Відповідь: Свічки однозначно свічки краще купляти закордонні тобто привезені із-за кордону, навіть краще купити на шробі Б/в чим у нас на базарі нові, я купив нові і при перевірці на іскру при надлишковому тиску в районі 3,5-4 атм. іскра практично щезає ось вам і робота дигуна.
Відповідь: Свічки Я перевіряв свої свічки на Галичині-авто, в них є стенд, доречі NGK. Пройшли 20 тис. і дві з них вийшли з ладу. Поставив знов такі самі, пройшли 10тис., поки нічого, але на зиму напевно поміняю.