свистить ЗЧеплення

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Player, 14 бер 2011.

1. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    Свистить при відпущеній педалі щеплення з боку КПП. Коли натискаєш на педаль щеплення - свист зникає. І ще одне: якщо переміщати вверх-вниз ричаг вижиму щеплення, що знаходиться на кпп - свист теж зникає. Що то може бути і як те лікувати (бо цей огидний свист вже набрид)??? :diablo:

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Треба міняти вижимний.

3. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    По книзі у двигуна MH коли педаль щеплення відпущена вижимний не задіяний (не обертається), то як він може свистіти?

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    якось так

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Як ти можеш переміщати ричаг при робочому двигуні не вижавши щеплення. Підозра на вижимний бо вилка і пружина може може бути вже спрацьована і вижимний може не відводитись так як йому треба і часом круться на нейтралі. А може бути і КПП. Просто вижимний летить раза в три частіше ніж підшибники КПП. То все вскритіє покаже.

Останнє редагування: 15 бер 2011
  6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Він мав на увазі не ричаг переключення передач а ричаг до якого від педалі йде трос вижиму.

7. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    Саме так!
    Коли цей ричаг легенько переміщати вверх - вниз, чи у напряму вижиму тросом щеплення то свист зникає. Думаю це дійсно не повністю відводиться вижимний, бо якщо проблема була б у підшипнику первичного валу то легенькі маніпуляції з ричагом ніяк би не впливали на цей свист. Думаю проблема не критична (крім тиску на вуха)???
    Дякую всім хто відгукнувся!!!!!!!

8. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    Добрий День

шось подібне як у автора теми але

1. на холодну коли авто непрогріте нажимаю на педаль зчеплення і чую гул коли відпускаю педаль гул пропадає

було один раз що таке проявилось і при прогрітій машині

2. також тепер проявляється частіше чую стук шось похоже на підшипник який підношений

коли вижимаю педаль зчеплення пропадає цей стук

можливо в когось подібне траплялось буду вдячний за допомогу

9. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Больше похоже на выжимной подшипник. По любому снимать и смотреть что там.

10. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    хм, ще замітив що передачі почили гірше перемикатись а перша коли ти їдеш із швидкість 5-10км на годину взагалі вмикаєтсья на силу

можливо хтось може підказати де можуть глянути на цю проблему толкові люди щоб давали гарантію на свою роботу а не теперішні балаболи халтуриники

11. kym

kym Аксакал

a 100
    Приїдь подивимось, але десь після свят.

12. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    В мене теж коли кочусь перша втикається на силу.
    Десь тут читав що це нармально бо перша для того щоб рушити з місця а коли котишся 5-10км/год треба 2 втикати.

13. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    дякую, скажете коли можна завітати

так сам нюанс якщо на такій швидкості влючити другу йде дуже сильна вібрація двигуна таке враження що КПП не для цього двигуна або шось там є

14. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Значить щось дійсно не так , бо я на слизькій дорозі рушаю з другої і все гуд ( перша кидається в букс.)

15. wwB2

wwB2 Active Member

VWB2
    В мене такеж саме було а потім погано вмикалась перша передача і з часом решта передач вмикалось погано, вижимний тут може двати тільки шум.
    Просто при вижиманні педалі зчеплення не зупиняється первичний вал коробки передач.
    Якщо непомиляюсь в вас первичний вал коробки входить в маховик через центруючий голчастий підшипник от коли його розбиває, йде вібрація при рушанні, погано вмикається передача.
    Якщо це, то однозначно треба знімати коробку і вже заодно міняти зчепл, виж, корз.

16. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    ясно дякую за інформацію

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)